Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
micaela:
este imposibil sa nu existe devieri de la subiect, ca nu suntem nici la scoala, nici la armata. pe mine ma deranjeaza sa mi se scoata postarile din context, sa se rupa coerenta dialogului si chiar a unor "poante" care se pot simti, cu putina subtilitate, numai in contextul original.
cat despre atitudine...MASURA e cheia in totul. daca vezi ca ceva neesential deranjeaza, si nu pe unul ci chiar pe mai multi, e bine sa analizezi daca e cazul sa continui...
micaela:
erata. contextul originar
silviu:
--- Citat din: micaela ---este imposibil sa nu existe devieri de la subiect, ca nu suntem nici la scoala, nici la armata.
--- Terminare citat ---
aveam un tov. plotoner in armata care a venit sa inspecteze camera si sa vada daca ceea ce se gasea in camera era trecut pe un opis aflat pe usa. se uita omul la usa si vede scris: bocanci cu siret. au! a luat foc! >:( bocancii-s bocanci, sireturile, sireturi. "scriti-le separat!" >:(
cam asa o sa ajunga si forumul.
si ceva la subiect, sa nu se supere marcutza ;D
O, vin, odorul meu nespus,
Si lumea ta o lasa...
marcutza:
--- Citat din: silviu din Luni, 09 Mai 2011, 11:43 ---si ceva la subiect, sa nu se supere marcutza ;D
O, vin, odorul meu nespus,
Si lumea ta o lasa...
--- Terminare citat ---
Din sfera mea venii cu greu
Ca sa-ti urmez chemarea,
Iar cerul este tatal meu
Si muma-mea e marea.
;)
optimus sum:
daca va rog eu mult pe toti sa nu mai punem tensiune pe marcutza, va suparati pe mine ? e prietena noastra inainte de a fi moderator si daca face ceva o face cu bune intentii...desi drumul spre iad e pavat cu bune intentii...hai sa facem ceva constructiv mai bine si sa imbunatatim acest forum ( dar va rooooog fara sa-i punem fundite si cercei )...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă