Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
silviu:
--- Citat din: marcutza din Luni, 09 Mai 2011, 10:40 ---Offtopic:
ciulamaua va fi in sectiunea Chat,
ca si restul mesajelor care nu erau pe tema.
celelalte au fost mutate pt tema potrivita.
asemenea multumesc !
--- Terminare citat ---
hai las-o-n 'zda ma-sii de treaba! vreti sa ramaneti doar cu aia care intra sa citeasca?
micaela:
icncapatanare gratuita. rog administratorii forumului sa adopte o pozitie "oficiala".
marcutza:
--- Citat din: silviu din Luni, 09 Mai 2011, 10:49 ---
--- Citat din: marcutza din Luni, 09 Mai 2011, 10:40 ---Offtopic:
ciulamaua va fi in sectiunea Chat,
ca si restul mesajelor care nu erau pe tema.
celelalte au fost mutate pt tema potrivita.
asemenea multumesc !
--- Terminare citat ---
hai las-o-n 'zda ma-sii de treaba! vreti sa ramaneti doar cu aia care intra sa citeasca?
--- Terminare citat ---
OFFtopic
deloc, doar atitudinea mesajului sa fie de bun simt si fara alte conotatii pt ca vom ajunge la vorba acelor persoane care ti-au spus ca aici deja e o harababura iar topicurile au fost create tocmai pt a evita asa ceva !
silviu:
--- Citat din: marcutza din Luni, 09 Mai 2011, 10:58 --- vom ajunge la vorba acelor persoane care ti-au spus ca aici deja e o harababura iar topicurile au fost create tocmai pt a evita asa ceva !
--- Terminare citat ---
nu mie mi-au spus, ci unei moderatoare ;D da' nu inteleg, tu mori de grija celor care doar intra sa citeasca? vrei sa le facem un forum cazon, unde sa poata afla in 3 secunde fix ce-i intereseaza?
optimus sum:
ups ! avem o problema... si cand zic ca avem o problema atunci o avem toti de pe aici .
deci e normal sa o rezolvam impreuna cu calm si fara sa facem al treilea razboi mondial din asta...
dau si eu o parere chiar daca sunt offtopic iar...
unele topicuri sa se mearga strict pe tema , pentru a nu "zapaci" pe cei care vor sa afle o informatie obiectiva..
eu merg la... si altele de genul, sa fie tematic si atat , fara spam si multumiri...iar declaratie de iubire, multumirile, si altele care nu ofera informatii stricte sa fie permis spamul...
e o diferenta fina intre topic informativ si unul de dezbatere...si unde e dezbatere e si spam inevitabil pt ca si offtopicul tot o dezbatere este...sau ma insel ?
nu cred ca marcutza are ceva cu cineva si daca muta postarile nu o face cu rautate...sunt sigur de asta...un pic de delicatete cand vrea sa faca asa ceva, rezolva orice disputa ulterioara...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă