Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
optimus sum:
--- Citat din: iulia17 din Sâmbătă, 07 Mai 2011, 07:11 ---
Te iubesc nu pentru ceea ce eşti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. (G. Marquez)
--- Terminare citat ---
si eu credeam ca sunt unicat , cine-i jmecherul asta de mi-a furatara ideili din cap. marquez asta...
marcutza:
voi incerca sa fac ceva ordine in acest topic care a generat discutii deloc tematice dar constructive si placute voua :)
am rugamintea ca de acum incolo sa ne canalizam pe tema topicului (si e valabi si pt celelalte teme )!!!
va multumesc pt elan, participare si implicare sper sa fiti la fel si de acum incolo, succes ! :)
almi_gabi:
Scrisoare de dragoste
de la Winston Churchil pentru sotia sa
23 ianuarie 1935
"Iubita mea Clemmie, In scrioarea ta din Mandras ai scris cuvinte ce mi-au placut foarte mult, despre cum eu ti-am imbogatit viata. Nici nu-ti pot exprima placerea ce mi-a oferit-o scrisoarea ta de dragoste, pentru ca ma simt intotdeauna coplesit de recunostinta si indatorire fata de tine... daca pot exista datorii in dragoste. Ce a insemnat pentru mine sa traiesc toti acesti ani in inima si in compania ta nici o fraza nu o poate exprima.
Timpul trece neobservat, dar nu e minunat sa vedem cat de extraordinara si mareata creste comoara ce o adunam impreuna, in ciuda furtunilor si greutatilor a atat de incarcatilor si tragicilor ani ai acestor vremi?
Sotul tau iubit "
optimus sum:
--- Citat din: marcutza din Sâmbătă, 07 Mai 2011, 09:53 ---voi incerca sa fac ceva ordine in acest topic care a generat discutii deloc tematice dar constructive si placute voua :)
am rugamintea ca de acum incolo sa ne canalizam pe tema topicului (si e valabi si pt celelalte teme )!!!
va multumesc pt elan, participare si implicare sper sa fiti la fel si de acum incolo, succes ! :)
--- Terminare citat ---
marcii te rog mult lasa asa cum a picat , totul... unii dintre noi sunt satui de ordine in viata lor si apreciaza dezordinea...spamul of-topic are farmecul lui si parerea mea este ca ar trebui, doar mesajele care vor sa fie retrase de catre proprietarul lor, acelea sa fie sterse.
te rog nu impune teme cu comment strict ca incepe sa semene forumul cu o biblioteca unde cartile stau frumos randuite pe rafturi ...
ai incercat vreodata sa iai la intamplare o carte fara sa te intereseze din ce sectie/gen/ autor este si s-o citesti ? e mult mai interesant ...
marcutza:
1. nu vor fi sterse mesajele :) n-ai inteles :)
cu restul de 2 sau 3 voi reveni ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă