Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
silviu:
--- Citat din: carmentoma din Vineri, 06 Mai 2011, 23:06 --- E chestie de gusturi, @silviu! Are omul dreptul :o ;Dsa viseze la o persoana ceva mai prozaica, nu doar la marfa de contrabanda de sub 50 kg si sub 22 de ani, ca tine!
--- Terminare citat ---
nu m-am gandit sa iau dreptul omului la opinie; dar am si eu dreptul sa-i pun o intrebare si sa astept un raspuns din partea lui, nu? ???
asa le vezi tu pe cele de 25 de ani care cantaresc sub 50 de kg: contrabandiste? :D :D :D ei bine, am avut si din astea ;D si am trait o iubire clandestina 8)
carmentoma:
Nu le vad "contrabandiste" ci "marfa"... de contrabanda! Pe gustul tau! El e putin mai cu picioarele pe Pamant! Tu din vise de-astea poti sa mori! :-*
silviu:
multumesc, da' nu trebuie sa-mi duci grija ;D ai putea muri de grija mea :'(
optimus sum:
--- Citat din: silviu din Vineri, 06 Mai 2011, 22:57 ---
--- Citat din: pe_jumatate ---ce credeti ca declanseaza dorinta de a face sex la femei si la barbati?
--- Terminare citat ---
--- Citat din: optimus sum ---1. bunatate
2. mangaiere
3. o ciorbitza buna si sarmale la fel
si abea apoi , o partenera de pat , frumusete fizica si naiba stie ce altceva...
--- Terminare citat ---
optimus, esti sigur ca ai raspuns la intrebarea din sondaj? adica te incita si excita una mai putin frumoasa, dar care te mangaie cu bunatate si-ti asaza dinainte niste sarmale de te lingi pe deshte? ???
--- Terminare citat ---
da mane. sunt sigur... eu am trecut prin multe in viata asta. tu la fel. viata ne schimba ciudat... in cazul meu gusturile in materie de sex mi s-au pervertit in asa fel incat ma excit mai mult cand mi se ofera o femeie cu caracteristicile enumerate decat angelina jolie... am in jur numai frumuseti prin natura jobului. care casca gura la orice aberatie a measi sunt cam blazat... dupa cum spuneam, viata te schimba in mod ciudat
iulia17:
Te iubesc nu pentru ceea ce eşti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. (G. Marquez)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă