Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
pe_jumate:
incercand sa dezleg aceste mistere, ascult de zor de ieri, in masina, un audiobook: ”De ce femeile se uita in oglinda iar barbatii se uita la televizor”.. iar acolo, sunt dezvaluite rezultatele unor sondaje facute pe circa 15000 de subiecti, cu intrebarea - ce credeti ca declanseaza dorinta de a face sex la femei si la barbati?
va invit sa faceti voi listele, enumerand cate 5 elemente, in ordinea fortei declansatoare, si apoi radem impreuna, cand am sa va soun ce au spus sondajele, ce ziceti?
deci: la femei:
1...
2...
3...
4...
5...
si la barbati:
1...
2..
3..
4..
5....
optimus sum:
si apropo...gramatica este regula impusa iar inteligenta este de la dumnezeu...inteligenta si regulile impuse nu fac casa buna ...harul de scrie nu are nici el nimic in comun cu gramatica...gramatica este un arma pentru cei lipsiti de talent , obtuzi si insipizi , cu care sa loveasca in cei care sunt altfel decat ei ... am vazut asta de prea multe ori ca sa nu ma conving de meschinatatea oamenilor.
micaela:
gramatica este un arma pentru cei lipsiti de talent , obtuzi si insipizi , cu care sa loveasca in cei care sunt altfel decat ei
imi dai voie sa nu fiu de acord cu aceasta generalizare? ;)
pe_jumate:
iertati-ma, dar, ce naiba are gramatica cu topicul asta?? :D
pe_jumate:
hm, nu a zis nimeni nimic deocamdata, asa ca mai astept circa 10 min, sa treaca valul gramatical si sa ne intoarcem la apropierea dintre un barbat si o femeie :D, conform topicului.. sau era mai bine la ”sexualitate cuvant tabu”??.. hm
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă