Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
micaela:
reiau, ca am facut "varza" raspunsul :D :D :D
femeile din viata lor sunt cele pe care ei insisi le-au ales si nu cred ca un mare scriitor (nu dau nume) injura si scuipa pe strada, e agresiv si grosolan din cauza fapturii frumoase si blande care il suporta de multi ani...
micaela:
--- Citat din: francesca777 din Vineri, 06 Mai 2011, 18:32 ---P.S. Iulia, nu te indragosti de cel ce graieste frumos ci de cel ce ce-ti "spune" tacand si FAPTUIND. Faptele sunt esentiale, ca de vorbe frumoase dar goale nimeni nu se bucura mult timp....
da,corect insa destule suntem care uzeaza de.. "traieste clipa"..
--- Terminare citat ---
cunosc. ;) dar ce senzatie de irosire in iluzie, dupa ce voalul de poezie cade de pe o realitate mica si banala (sa-i fie rusine cui s-o gandi la o anumita "realitate") :D :D :D
francesca777:
;D ;D ;D...
micaela:
te-ai gandit! :D :P
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Vineri, 06 Mai 2011, 18:35 ---reiau, ca am facut "varza" raspunsul :D :D :D
femeile din viata lor sunt cele pe care ei insisi le-au ales si nu cred ca un mare scriitor (nu dau nume) injura si scuipa pe strada, e agresiv si grosolan din cauza fapturii frumoase si blande care il suporta de multi ani...
--- Terminare citat ---
nu poti stii cat de frumoasa si blanda e faptura respectiva , iar un mare scriitor ramane un mare scriitor si-l pot judeca cititorii lui numai pe opera iesita la lumina... extrapolind , putem sa ne intrebam reciproc, oare de ce un om bun si bland care nu a scuipat niciodata pe strada si a trait o viata langa o scorpie indurand cu stoicism orice moft al ei , nu a reusit sa puna doua randuri pe o faie de gartie , nu ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă