Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
silviu:
--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 02 Iunie 2010, 22:16 ---te iubesc, am incredere oarba in tine si te pretuiesc enorm :-* :-* :-*
:-\ mda.. as vrea sa pot spune cuiva asta..
desi in ultimii ani nu am mai fost in stare sa simt in intregime nici prima, nici a doua si nici a treia.. si nicidecum concomitent toate cele trei parti ale zicerii de mai sus.. or fi batranetea...
--- Terminare citat ---
Oamenilor le-as demonstra cat se insala crezand ca nu se mai indragostesc cand imbatranesc, nestiind ca imbatranesc cand nu se mai indragostesc!(g. marquez)
silviu:
Ayouni:
punct ochit punct lovit:
GABRIEL GARCIA MARQUEZ: "a los hombres les diria cuan equivocados estan cuando piensan que uno deja de enamorarse cuando envejece y que en realidad empieza uno envejercer cuando deja de enamorarse"
"oamenilor le-as spune cat de amarnic se inseala atunci cand gandesc ca nu se mai indragostesc cand imbatranesc si ca in realitate incepem sa imbatranim atunci cand nu ne mai indragostim". querido gabo, ai mare dreptate!
pe_jumate:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 02 Iunie 2010, 23:05 ---Oamenilor le-as demonstra cat se insala crezand ca nu se mai indragostesc cand imbatranesc, nestiind ca imbatranesc cand nu se mai indragostesc!(g. marquez)
--- Terminare citat ---
@silviu: ok, demonstreaza-mi! :-*
silviu:
am stabilit ca nu vreau si nu pot sa intru in clubul tau :(
ramai in cer si nu cata
nevrednica-mi iubire,
caci eu nu sunt de seama ta,
cu chipul peste fire :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă