Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (110/328) > >>

marcutza:
Ti-as darui in viata asta atata incredere,
incat sa binecuvantam impreuna
ziua in care ne-am descoperit.

Si nu stiu daca m-ar putea impiedica ceva,
sa fac toate astea !

silviu:
patru versuri ce plasmuiesc una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste
O, vin', in parul tau balai
S-anin cununi de stele,
Pe-a mele ceruri sa rasai
Mai mandra decat ele.

dar catalina il alege pe catalin...
Si-i zise-ncet: - Inca de mic
Te cunosteam pe tine,
Si guraliv si de nimic,
Te-ai potrivi cu mine... :(
pe una dintre filele numeroaselor variante, poetul schiteaza o nota in legatura cu izvorul si conceptia poemului: " in descrierea unui voiaj in tarile romane, germanul kunisch povesteste legenda luceafarului. aceasta e povestea, iar intelesul alegoric ce i-am dat este ca daca geniul nu cunoaste nici moarte, si numele lui scapa de noaptea uitarii, pe de alta parte aici, pe pamant, nici e capabil a ferici pe cineva, nici capabil de-a fi fericit. el n-are moarte, dar n-are nici noroc. mi s-a parut ca soarta luceafarului din poveste seamana mult cu soarta geniului pe pamant si i-am dat acest inteles alegoric."

micaela:

--- Citat din: silviu din Vineri, 06 Mai 2011, 12:06 ---patru versuri ce plasmuiesc una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste
S-anin cununi de stele,
Mai mandra decat ele.

Te cunosteam pe tine,
Si guraliv si de nimic,
pe una dintre filele numeroaselor variante, poetul schiteaza o nota in legatura cu izvorul si conceptia poemului: " in descrierea unui voiaj in tarile romane, germanul kunisch povesteste legenda luceafarului. aceasta e povestea, iar intelesul alegoric ce i-am dat este ca daca geniul nu cunoaste nici moarte, si numele lui scapa de noaptea uitarii, pe de alta parte aici, pe pamant, nici e capabil a ferici pe cineva, nici capabil de-a fi fericit. el n-are moarte, dar n-are nici noroc. mi s-a parut ca soarta luceafarului din poveste seamana mult cu soarta geniului pe pamant si i-am dat acest inteles alegoric."

--- Terminare citat ---

dupa ce "interactionezi" cu un geniu, nu-ti mai face trebuinta niciun catalin, dar nici geniul nu-ti mai trebuie.  ;) :D (parerea mea, vorba Simonei Senzual  :D :D :D)

Carla:

steliana:

--- Citat din: silviu din Vineri, 06 Mai 2011, 12:06 ---patru versuri ce plasmuiesc una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste
S-anin cununi de stele,
Mai mandra decat ele.

Te cunosteam pe tine,
Si guraliv si de nimic,

--- Terminare citat ---

ce bine ca sunt o stea! :D

si ma pot indragosti doar de luceferi! :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă