Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (9/328) > >>

steliana:
cărările care duc spre iubire sunt uneori... înguste...
fiecare trebuie să îşi facă propria cărare... cu propriile picioare

Saturnianul:

--- Citat din: steliana din Duminică, 30 Mai 2010, 22:26 ---cărările care duc spre iubire sunt uneori... înguste...

--- Terminare citat ---

Uneori spre iubire nu e nici o carare pina in clipa cind apare cel/cea care o face...

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 30 Mai 2010, 22:36 ---
--- Citat din: steliana din Duminică, 30 Mai 2010, 22:26 ---cărările care duc spre iubire sunt uneori... înguste...

--- Terminare citat ---

Uneori spre iubire nu e nici o carare pina in clipa cind apare cel/cea care o face...

--- Terminare citat ---

ai zis-o foarte bine, saturnis! asta imi aduce aminte de poetul antonio machado care are o poezie super faimoasa "caminante, no hay camino... se hace camino al andar!" - calatorule, nu exista drum (ca atare), drumul se face mergand (pe el).

Saturnianul:

--- Citat din: Ayouni din Duminică, 30 Mai 2010, 22:56 ---ai zis-o foarte bine, saturnis! asta imi aduce aminte de poetul antonio machado care are o poezie super faimoasa "caminante, no hay camino... se hace camino al andar!" - calatorule, nu exista drum (ca atare), drumul se face mergand (pe el).

--- Terminare citat ---

Faina asta Floricel. Daca stam sa ne gindim, chiar de un drum exista fizic, el este inexistent pentru oricare dintre noi pina in clipa in care incepem sa mergem pe el.

Ayouni:

--- Terminare citat ---

stelaaaaa, scuze, tu ai emis prima aceasta idee, bravo, frumos spus! eu l-am felicitat pe saturnis, dar si tu si el ati spus-o foarte frumos!
important este ca atunci cand am citit ce-ati scris voi, a sunat un clopotel in mintea mea si mi-am adus aminte de machado...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă