Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
almi_gabi:
Carmen, te-ai gandit ca poate una din faptele tale sau din ceea ce ai spus in ultima vreme l-a facut sa aiba "curaj" sa-ti impartaseasca framantarile lui. E un pas de unde .... tu stii mai bine.
marcutza:
frumos scris...eu zic sa raspunzi, jumtatzica...ma rog...e doar parerea mea.....cum si gabitza spunea.
:-*
silviu:
--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 15 Decembrie 2010, 20:52 ---asa e, draga @silviu, e si lunga si foarte tarzie..
--- Terminare citat ---
eu ti-am scris una, de fapt una furata... una simpla, simpla si scurta, dar posibil tarzie :( ti-o mai amintesti? :-\
pe_jumate:
--- Citat din: silviu din Joi, 16 Decembrie 2010, 20:06 ---eu ti-am scris una, de fapt una furata... una simpla, simpla si scurta, dar posibil tarzie :( ti-o mai amintesti? :-\
--- Terminare citat ---
nu stiu exact la ce anume te referi acum, dar mi-ai scris, in cateva ocazii, cate ceva in felul tau super-secretos si cumva otravitor.. mi-a fost teama sa ma avant in a crede ca imi scrii mie.. adica .. mie?!
senzatia e care o am permanent cand te citesc e ca te joci cu interlocutorul si il privesti in acelasi timp atent sa vezi cat trebuie sa apesi ca sa tzipe..
silviu:
wow! secretos si otravitor :( si nu apas. intep :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă