Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
luciamanta:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 06 Octombrie 2010, 11:39 ---Lucia......
nu am cuvinte pentru frumoasele buchete dăruite de tine. Acum, ale mele mi se par cele mai frumoase.
Sunt o minune, care chiar m-au încântat.
Mulţumesc, mulţumesc.....( dacă aş ştii să pun şi eu astfel de minunăţii..) şi te rog să-ţi imaginezi că primeşti drept răsplată cel mai frumos zâmbet pe care ai putea să-l vezi pe faţa mea...
--- Terminare citat ---
Steliana, multumesc pentru cuvintele frumoase. Esti o binecuvantare pentru aceasta comunitate, pentru aceste forum. Sa ne traiesti, draga mea!
steliana:
:-*
Doar armonia ne face să ne vedem cu adevărat!
adria:
--- Citat din: marcutza din Miercuri, 06 Octombrie 2010, 11:48 ---@pe_jumate, imi place tare mult ce se exprima in videoclipul postat. florile de colt sunt atat de mici dar atat de puternice.
"O adiere de vant cu nuanta
O iluzie optica ce te duce la orbire
Un zambet intr-o dimineata...
Asta-i dragostea, iubire..."
--- Terminare citat ---
superba imagine, marcutza
sufletul iti este printre nori, lipsit de griji si de probleme
marcutza:
oh, draga mea @adria...
trestia e atat de puternica dar atat de fragila si toate in acelasi timp :-*
luciamanta:
De multa vreme am vrut sa revin la sentimentul iubirii... Eu una, cred ca nici un sentiment nu se naste dintr-o dată, cu atât mai puţin iubirea. Unii oameni se nasc, trăiesc, se înmulţesc şi mor fără să ajungă să cunoască adevărata dragoste, mulţumindu-se cu iluzia ei. Alţii o întâlnesc în viaţă, dar o dau la o parte sau o calcă în picioare, pentru că nu sunt în stare să înţeleagă sensul profund al acestui sentiment.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă