Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (51/328) > >>

steliana:
Te salut şi te sărut Adria!
Jos ego-ul!
Fii bărbată şi deschide-te precum o carte!
Dacă e băiat cu carte..... ştie să te citească! :-*

adria:
draga lucia, am ramas fara cuvinte cand am vazut fotografia aia
cumplit! n-am sa ajung chiar asa
carmen, imi pare bine ca ai mai iesit din carapace
si, da, ai dreptate, n-am de ce sa-mi cer scuze, lucrurile sunt putin mai complicate decat par la prima vedere
steliana, as vrea sa pot urma sfatul tau, dar.... exista intotdeauna un dar

luciamanta:

--- Citat din: adria din Luni, 20 Septembrie 2010, 21:07 ---draga lucia, am ramas fara cuvinte cand am vazut fotografia aia
cumplit! n-am sa ajung chiar asa
carmen, imi pare bine ca ai mai iesit din carapace
si, da, ai dreptate, n-am de ce sa-mi cer scuze, lucrurile sunt putin mai complicate decat par la prima vedere
steliana, as vrea sa pot urma sfatul tau, dar.... exista intotdeauna un dar

--- Terminare citat ---
Draga, Adria, te pup! Sper ca a fost reusita petrecerea data in cinstea fiului tau! Inca o data "LA MULTI ANI"! Sa iti traiasca baiatul si sa fie sanatos! Referitor ls fosta ta relatie, trebuie sa iti spun ca daca reinvierea acelei relatii este prioritara pe lista dorintelor tale, urmeaz-o! Urmeaza-ti sufletul fara nici o ezitare!

luciamanta:
si nu uita, adria, ca actiunea da nastere la actiune, aceasta este o lege universala. Ideile care plutesc in are nu au nici o valoare, daca nu le materializezi. Dorinta de a fi impreuna cu fostul iubit, inseamna sa te centrezi asupra ei si sa actionezi cu intelepciune.

Ayouni:

--- Citat din: steliana din Luni, 20 Septembrie 2010, 16:53 ---...deschide-te precum o carte!
Dacă e băiat cu carte..... ştie să te citească! :-*

--- Terminare citat ---

bine ai revenit, stel! imi place foarte mult expresia aceasta cu baiatul care stie carte... asa, in general!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă