Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (48/328) > >>

pe_jumate:
@bi_anca: intrebare tembela.. scumpa mea, de unde naiba vine acel "bi" din pseudonimul tau de scena??

PS te rog sa nu ma lasi sa ma gandesc la prostii, ok??  :D

luciamanta:
      Uneori, lumea poate părea contrângătoare, agresivă, de parcă locşorul pe care ţi l-ai construit acolo, în sânul ei, i-ar deranja pe ceilalţi. Avem nevoie de refugii, de un spaţiu privilegiat în care să te simţi în siguranţă, la adăpost - un parc, un muzeu, o bliblioteca, o casa de vacanţă, un loc în care să te simţi cu adevărat bine, unde te simti iubit. Simtim nevoia de iubire. Ne-an nascut cu ea, oare? E un fel de instinct cu care venim pe lume sau o dobândim trecând prin încercările vieţii? Toţi avem nevoie de ea. Când nu există, " nimic nu e"...  Toată viaţa o căutam. În noi înşine, în ceilalţi...

bi_anca:
Am stiut ca o sa va fac o bucurie aparand aici....si adevarul este ca nu am putut ramane departe de voi.

Scuza-ma pe_jumatate ca nu ti-am povestit legenda numelui meu. Trebuia a fie Bianca asa cum imi spun familia si apropiatii dar a ramas Anca intr-un final ...(si tata nu era pilit cand s-a dus la Primarie :))

si pentru ca subiectul este declaratie de dragoste...:

Hai sa ne impartim lumea...luna tie, stele mie...oceanul tie, pamantul mie...dar mai bine totul tie...si tu mie...e atat de minunat sa regasesti sentimentul pierdut, e atat de frumos
sa oftezi dupa primul sarut, sa iubesti...si sa fi iubit

calina:
Un barbat destept mi-a spus odata ca este sublim sa gatesti pentru persoana iubita.
A fost cel mai frumos compliment prin simplitate pe care l-am primit.

luciamanta:

--- Citat din: calina din Marți, 07 Septembrie 2010, 22:11 ---Un barbat destept mi-a spus odata ca este sublim sa gatesti pentru persoana iubita.
A fost cel mai frumos compliment prin simplitate pe care l-am primit.

--- Terminare citat ---
O declaratie sincera si originala, Calina.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă