Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
Ayouni:
--- Citat din: adria din Marți, 27 Iulie 2010, 20:41 ---mai, lucia, pesimista esti
n-a disparut, doar ca dupa o anumita varsta e mult mai lucida
ma rog, pt unii
--- Terminare citat ---
dragostea lucida? ma uit in oglinda si-mi spune ca nu! bine, ca ai pus acolo "pentru unii" :)
luciamanta:
Minunata melodie, Ayouni!
Ayouni:
si ca sa repar un pic postarea dinainte, va aduc un cantec care este el insusi o declaratie de dragoste de la un capat pana la celalalt, in interpretarea lui Michel Sardou si Lara Fabian: " te voi iubi"
Je vais t'aimer / Comme on ne t'a jamais aimee.
Je vais t'aimer / Plus loin que tes reves ont imagine.
Je vais t'aimer. Je vais t'aimer.
te voi iubi asa cum n-ai fost iubita niciodata
te voi iubi mult mai departe decat in visele tale
te voi iubi. te voi iubi.
c' est une promesse.
Ayouni:
inca o declaratie de dragoste muzicala, de data aceasta cu Garou si vocea lui incomparabila:
quand je manque de toi / cand mi-e dor de tine sau cand imi lipsesti
Mais quand / Je manque de toi /Je manque de tout
De mon sang, de mes forces / Ma peau, mon écorce
Mon souffle de vie
Quand Je manque de toi / Je manque de tout
De mon air, de mon ciel, / De tout l’essentiel
Qui remplit ma vie
dar atunci cand imi lipsesti / imi lipseste totul
sangele, forta / pielea, suflul de viata
cand imi lipsesti / imi lipseste totul
aerul, cerul / tot ceea ce este esential
si-mi umple viata
almi_gabi:
Va aduc o scrisoare de dragoste a lui Napoleon pentro Josephine - plina de romantism.
Pana si oamenii creati pentru a duce razboaie - puteau sa fie indragostiti! ;)
Scrisoare de dragoste
de la Napoleon Bonaparte pentru Josephine
decembrie 1795, Paris
"Ma trezesc cu mintea umpluta de ganduri pentru tine. Portretul tau si dupa amiaza intoxicanta ce am petrecut-o ieri impreuna mi-au lasat simturile ametite. Dulce, incomparabila Josephine, ce efect ciudat ai asupra inimii mele ! Esti suparata ? Te simt eu oare trista ? Esti ingrijorata ?... Sufletul meu suspina cu tristete, si nu va putea exista odihna pentru iubitul tau, dar inca mai exista adunat acolo ceva pentru mine cand urmandu-mi dorintele profunde ce ma coplesesc, beau de pe buzele tale, din inima ta, o dragoste ce ma arde ca focul. Ah ! noaptea trecuta am realizat cu adevarat cat de falsa este imaginea ce mi-o dezvaluie portretul tau. Vei pleca la pranz ; te voi vedea in trei ore. Pana atunci, mio dolce amor, o mie de saruturi ; dar nu-mi da nici unul inapoi caci imi incing sangele ca focul… "
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă