Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
adria:
mai, lucia, pesimista esti
n-a disparut, doar ca dupa o anumita varsta e mult mai lucida
ma rog, pt unii
Saturnianul:
--- Citat din: adria din Marți, 27 Iulie 2010, 20:41 ---n-a disparut, doar ca dupa o anumita varsta e mult mai lucida
--- Terminare citat ---
N-as spune ca dragostea e lucida. Ea tine de sentiment, nu de ratiune. Doar ca, dupa o anumita virsta, invatam (sau suntem obligati) sa o "altoim" cu ratiune :)
adria:
tu, saturnis, ai spus-o mult mai frumos
dar, eu inclin sa cred ca tine mai intai de ratiune si, apoi, de sentimente
repet, dupa o anumita varsta
Saturnianul:
@adria, ar lua ceva sa explic. Pe scurt, in ce ma priveste, ratiunea si sentimentele sunt doua multimi distincte si diferite, cu componentele lor. Faptul ca noi imbinam si cintarim aceste componente e altceva. Important e ca rezultatul combinarii celor doua multimi sa nu fie o multime vida ;)
Ayouni:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 27 Iulie 2010, 20:38 ---De multe ori am impresia ca a pierit dragostea si oamenii au inlocuit-o cu alte sentimente...
--- Terminare citat ---
luciamanta, numele tau contine lumina si daca-l citesti intr-un anume fel contine si iubire... deci, nu fi ingrijorata, dragostea nu a disparut, nu a pierit, nu s-a dus nicaieri, este in fiecare dintre noi, la unii se manifesta tot timpul, la altii este intr-o stare latenta, asteapta doar momentul sa se trezeasca. Asadar, inima deschisa si mintea la fel.
pe de alta parte, ma gandesc la un alt aspect al iubirii, fata de toti semenii nostri in general, iubirea fata de oameni... daca si tu te referi la acest aspect, atunci, din nefericire, tind sa-ti dau dreptate. nu mai departe de astazi, am constatat si chiar ma gandeam pe drumul spre serviciu, apoi inapoi, cum se comporta oamenii pe strada unii cu altii, in trafic etc. si am observat fete si priviri incrancenate, agresive, parca masinile sunt conduse de bizoni nu altceva. apoi am vazut filmuletul acela de pe linkul trimis de adria, despre viata in shanghai, am vazut fetele destinse, cordiale ale locuitorilor acelui mare oras si fara sa vreau mi-am adus aminte de fetele concetatenilor mei. hm hm hm am incercat sa dau vina pe faptul ca viata este grea, ca este criza dar nu functioneaza asa. cunosc popoare foarte sarace, cu probleme mult mai mari, cum vorbeam la un moment dat despre situatia din india sau in filipine. si persoane mai zambitoare decat ei nu am vazut niciodata! despre ce era topicul asta? oau, pai e unul din favoritele mele. hai sa schimbam tonul, sa speram ca ceva se va intampla in interiorul nostru, ne va scutura si ne va face sa fim cu totii amabili si iubitori. abracadabra, patadecabra! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă