Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (5/328) > >>

silviu:
fantastic! si cine-i fericitul? ::)

marcutza:
@silviu, fiecare din noi declara asa cum simte, mai lung sau scurt, mai siropos sau nu.

sentimentele iti declara si impun stilul, parerea mea desigur.  ;)

eu pot spune, da, sa traiasca internetul si nu la modul ironic si dezabrobator, de ce ? pt ca datorita lui existam ca si forum, ca si intalniri, ca si amicitii si prietenii, ca discutii si pareri samd.
nu e un moft si nici ceva ce trebuie ignorat si ma refer la Internet  ;)

:)

silviu:

--- Citat din: marcutza din Joi, 13 Mai 2010, 09:56 ---@silviu, fiecare din noi declara asa cum simte, mai lung sau scurt, mai siropos sau nu.

sentimentele iti declara si impun stilul, parerea mea desigur.  ;)
--- Terminare citat ---
da, eu simt mai scurt si mai putin siropos ;D depinde si de persoana de care esti indragostit.
--- Citat din: marcutza ---eu pot spune, da, sa traiasca internetul si nu la modul ironic si dezabrobator
--- Terminare citat ---
sa traiasca! ;)

EUGENIA110:
  Poti sa declari iubire cuiva prin felul de a te purta cu persoana respectiva, de a-i vorbi, de a o privi si de a-i zimbi, de a o mingiia sau in multe alte feluri, nu doar prin rostirea cuvintelor magice, care daca nu au acoperire in fapte, sint cuvinte goale.

silviu:

--- Citat din: carmentoma ---Dar cam cum ar arata o declaratie de-a ta! Ca tare sunt curioasa! Pune-ti imaginatia la bataie si uimeste-ne!
--- Terminare citat ---
ce zici de asta?

::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă