Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (34/328) > >>

adria:
lucia si eugenia, dupa parerea mea are perfecta dreptate saturnis
de ce ati mai intrat in vorba daca nu aveati intentia de a va intalni? doar de "prietenie" pe net?
ati putea bea o cafea impreuna si v-ati putea da seama mult mai bine ce fel de persoana este acel cineva
iti place, continui, nu iti place, nu continui

EUGENIA110:
    Draga mea Adria, am uitat sa specific ca nu am avut niciun fel de discutii pe mess cu cineva, ca dupa aceea sa ma pot intilni cu persoana respectiva. Asa ca nu ma certa ca am inceput ceva ce n-am dus pina la capat.  :) Am conturi pe niste site-uri de socializare, facute de fiica mea cea mica acum citiva ani, tocmai in scopul de a mai discuta si eu din cind in cind cu  cineva; dar n-am facut acest lucru pentru ca m-au speriat mesajele primite, unele din ele mai mult decit indecente. Si m-am lasat pagubasa.....
    Si voi, Silviu si Bogdan, voua va convine sa va intilniti cu necunoscute, ca sinteti barbati si va descurcati usor in orice situatie.  ;)

Saturnianul:
Eugenia, aspectul discutiei pe mess e destul de important chiar daca nu pare. Este primul tip contact si discutii in timp real pe care le ai cu o persoana necunoscuta si unde-ti poti forma o prima impresie. Probabil ca unul din conturile de socializare este pe facebook. Ei bine, eu nu m-am intilnit niciodata cu persoane de pe FB. Cind aveam contul, acolo erau adaugate fie persoane pe care le cunosteam deja in viata reala sau le cunoscusem in diferite ocazii, fie persoane necunoscute pe care le adaugasem pentru diferitele aplicatii si jocuri ale retelei.

Persoana cu care am discutat pe mess si apoi m-am intilnit, am "cunoscut-o" initial prin intermediul textelor ce le scria pe blogul persoanal :)

--- Citat din: EUGENIA110 din Sâmbătă, 03 Iulie 2010, 12:34 ---    Si voi, Silviu si Bogdan, voua va convine sa va intilniti cu necunoscute, ca sinteti barbati si va descurcati usor in orice situatie.  ;)

--- Terminare citat ---

Sa zicem ca asa este Eugenia, privind lucrurile din punctul nostru de vedere. Dar de ce nu privesti si din punctul de vedere al necunoscutei? Pentru ea a venit la intilnire cu necunoscutul Silviu si Bogdan. Si s-a descurcat :)

Si nici macar nu e necunoscut/a. Fiindca daca ai stat la discutii cu ea/el o vreme ti-ai facut o idee. Nu vorbim de blind-dates aici, unde te intilnesti cu o persoana cu care n-ai mai schimbat nici o vorba si pe care n-ai vazut-o niciodata, nici macar in poza :)

adria:

--- Citat din: EUGENIA110 din Sâmbătă, 03 Iulie 2010, 12:34 ---    Draga mea Adria, am uitat sa specific ca nu am avut niciun fel de discutii pe mess cu cineva, ca dupa aceea sa ma pot intilni cu persoana respectiva. Asa ca nu ma certa ca am inceput ceva ce n-am dus pina la capat.  :) Am conturi pe niste site-uri de socializare, facute de fiica mea cea mica acum citiva ani, tocmai in scopul de a mai discuta si eu din cind in cind cu  cineva; dar n-am facut acest lucru pentru ca m-au speriat mesajele primite, unele din ele mai mult decit indecente. Si m-am lasat pagubasa.....
    Si voi, Silviu si Bogdan, voua va convine sa va intilniti cu necunoscute, ca sinteti barbati si va descurcati usor in orice situatie.  ;)

--- Terminare citat ---

eugenia, n-am avut nici un moment intentia de a te certa si, de altfel, nici nu mi-as permite
ma intrebam doar de ce sa nu te duci

chestia cu faptul ca esti femeie nu tine, te poti intalni in locuri publice

EUGENIA110:
    Sigur ca nu m-ai certat, am glumit  :-* ;Tu mi-ai spus cum e bine sa procedez, numai ca eu, cu trecerea timpului, am inceput sa renunt la ideea de a iesi din casa. Fetele mele imi reproseaza pasivitatea asta a mea si-mi spun: "cum vrei sa cunosti oameni daca nu te implici? crezi ca o sa-ti bata cineva in usa sa te invite in oras?" Asta este, asa a fost probabil sa fie, am incetat de mult sa ma mai gindesc la ce-mi doresc sau imi trebuie mie, poate ca pentru mine ultimul tren a trecut de mult......Nu-mi pling de mila, imi expun doar constatarile facute in ultima vreme.   

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă