Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
Matei:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 02 Septembrie 2012, 19:46 ---Si chiar indiferent daca suntem sau nu impreuna?
--- Terminare citat ---
love in absentia.
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: Matei din Luni, 03 Septembrie 2012, 10:46 ---love in absentia.
--- Terminare citat ---
dupa umila mea parere, asta cu "love in absentia" sunt povesti de adormit mitzura. doar daca nu ne-a despartit holocaustu' si nu s-a crapat pamantu', despartind trotuarele..adica cum s-ar zice, "clauza de forta majora". dar pe bune.
Caroline:
Subscriu! O0
steliana:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Luni, 03 Septembrie 2012, 11:25 ---dupa umila mea parere, asta cu "love in absentia" sunt povesti de adormit mitzura. doar daca nu ne-a despartit holocaustu' si nu s-a crapat pamantu', despartind trotuarele..adica cum s-ar zice, "clauza de forta majora". dar pe bune.
--- Terminare citat ---
pe bune! la faza asta semeni cu "fostul", care imi place sa-l definesc "29" ;D asta, "29" ;D la o luna dupa ce ne-am despartit era indragostit lulea - de alta, desigur - dar asa cum era el ... spunea ca tot ii mai e dor de mine ... ;D
pai, daca si la unul ca el mai gasesti o faramita, ceva... la tine... nici intelegere ;D
--- Citat din: Caroline din Luni, 03 Septembrie 2012, 13:20 ---Subscriu! O0
--- Terminare citat ---
100%? :o
adika, Azi e ... maine cand nu mai e, ai ingropat tot? interesanta evolutie a transformarii ... ::)
Lili Zamfirescu:
Draga mea, ce zic sau fac "fostii" ma intereseaza prea putin spre deloc. Si nu seman cu nimeni. Mai ales cu un "fost", pe care nu-l cunosc. Dar ca o paranteza, ma intereseaza un barbat atata timp cat, pentru o perioada mai scurta sau mai lunga- D-nezeu stie- reprezint unica femeie pentru el si face pentru mine cat poate un barbat sa faca. Pentru ca oricand poate aparea o alta femeie, mai frumoasa, sau mai desteapta, sau doar noua. Si sa nu disecam firu' de ce-am ajuns aici. Sunt "fosti". Deci istorie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă