Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (295/328) > >>

NICOLAE:

--- Citat din: adda din Duminică, 08 Iulie 2012, 12:10 ---Dragoste prieteneasca, parinteasca,etc....

--- Terminare citat ---
...daca vroiam dragoste parinteasca o sunam direct pe mama :) cu toate ca stiu ca ma iubeste,un prieten cred ca poate sa ti ofere mai mult afectiune decat dragoste,apropos bine ca mi ai adus aminte am plecat sa o sun pe mama.

adda:
Tu ai zis orice fel de dragoste, eu ti-am dat doar exemplu...tu sti ce fel de dragoste ai nevoia :P

bit:

--- Citat din: NICOLAE din Duminică, 08 Iulie 2012, 12:14 ---... apropos ce s or face primii colonisti care vor pleca pe marte ca o sa faca pana acolo vreo 50 de ani

--- Terminare citat ---
Pun pariu ca se vor face parinti  ;D.  Vorbind serios, chiar asa e, pentru ca va fi o misiune intinsa pe cateva generatii, fiindca altfel nu se poate, la tehnologiile actuale de deplasare in spatiu (ma refer in special la viteza, care e prea mica in comparatie cu distantele care trebuie strabatute. Si noutati revolutionare -gen time warp sau manipularea gaurilor de vierme- nu prea se anunta la orizontul urmatorilor 100 de ani). Asa ca solutia logica e plecarea unor comunitati, care sa formeze generatiile urmatoare de astronauti.

Caroline:

--- Citat din: NICOLAE din Duminică, 08 Iulie 2012, 12:14 ---trebuie sa te adaptezi la alte tipuri de dragoste(:)) inclusiv dragosteea electronica,cine nu se adapteaza nu mai este iubit:);

--- Terminare citat ---

Cine-a zis ca cine practica e-love este iubit?! E ca si cum ai bea cafeaua de dimineata fara cofeina si te-ai autosugestiona ca te si "trezeste"...  :oops: Dar, de, puterea gandului e maaaareee... cand realitatea nu e.  ;D

NICOLAE:

--- Citat din: adda din Duminică, 08 Iulie 2012, 12:22 ---Tu ai zis orice fel de dragoste, eu ti-am dat doar exemplu...tu sti ce fel de dragoste ai nevoia :P

--- Terminare citat ---
Ah da uitasem ca mai este cineva care ma iubeste,.....Dumnezeu,ingerul pazitor;si totusi ceva lipseste....hmmmm :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă