Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (289/328) > >>

Caroline:

--- Citat din: bitek din Vineri, 06 Iulie 2012, 17:40 ---"ma, stai putin, io voi turba nitel, da` nu se pune, stii, dupa aia tot o sa te iubesc"?

--- Terminare citat ---

Ba chiar asa! Si daca doi oameni se iubesc, nu inseamna ca trebuie sa fie si legati cu cordon ombilical 24 de ore din 24, nici sa ignore defectele celuilalt. Eu am primit candva un sfat (si, din pacate, nu l-am ascultat cand trebuia):
"Cand decizi sa ramai cu cineva, nu te intreba daca il iubesti, asta e usor, oricine poate gasi calitati in cel pe care-l iubeste. Cunoaste-l indeajuns incat sa iti poti raspunde afirmativ la intrebarea daca defectele lui, oricat de minore, iti sunt suportabile. Si daca peste 10 ani, cand le vei suporta si mai greu, vor ramane la fel de minore pentru tine ca si acum."

bit:
Corect! Deci daca ma vrei, ma primesti cu tot cu suita de  >:D >:D. Si viceversa. Dar tine cont de faptul ca  >:D >:D  vor parea :angel: :angel: daca iubesti. Cand iubesti, nu poti fi obiectiv, eu asa cred. Si uite-asa am intrat in  cercul vicios. Tot mai bine cu "impreuna la bine si la rau, botezuri, nunti si in ziua mea de salariu . In rest, fiecare cum se descurca"  parca.

Caroline:

--- Citat din: bitek din Vineri, 06 Iulie 2012, 18:32 ---... parca.

--- Terminare citat ---

Numai cu asta sunt de acord.  :P

adda:
Si uite asa ai ajuns de unde ai plecat :P

bit:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 06 Iulie 2012, 18:43 ---Numai cu asta sunt de acord.  :P

--- Terminare citat ---
Aham, Carol da licenta-n trolling! Bun, bun!  :applause:

--- Citat din: adda din Vineri, 06 Iulie 2012, 18:44 ---Si uite asa ai ajuns de unde ai plecat :P

--- Terminare citat ---
Pai asta era si scopul, sa trec pe teren solid, ca eram incoltit. :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă