Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (261/328) > >>

micaela:
Cand cineva te cere in casatorie o data pe saptamana se cheama ca e declaratie de iubire sau inconstienta?  nu de alta, da' intr-o buna zi, asa, in gluma, o sa-i zic "da" si-atunci sa vad pe unde mai scoate camasa. ;D

almi_gabi:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 27 Iunie 2012, 13:17 ---Cand cineva te cere in casatorie o data pe saptamana se cheama ca e declaratie de iubire sau inconstienta? 

--- Terminare citat ---

e mesajul automat de la telefon  :magic:
daca nu ; se cheama 112  ;D

Matei:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 27 Iunie 2012, 13:17 ---Cand cineva te cere in casatorie o data pe saptamana se cheama ca e declaratie de iubire sau inconstienta?  nu de alta, da' intr-o buna zi, asa, in gluma, o sa-i zic "da" si-atunci sa vad pe unde mai scoate camasa. ;D

--- Terminare citat ---
eu as zice sa accepti... se pare ca omul acesta are cateva ingrediente de baza pentru o relatie frumoasa:  constanta, inconstienta, iubire. si mai mult ca sigur si alte calitati. pe care le vei descoperi tu singura in timp; sau vi le descoperiti voi amandoi. atunci cand veti vedea pe unde va scoateti camasile.

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 27 Iunie 2012, 16:46 ---eu as zice sa accepti... se pare ca omul acesta are cateva ingrediente de baza pentru o relatie frumoasa:  constanta, inconstienta, iubire. si mai mult ca sigur si alte calitati. pe care le vei descoperi tu singura in timp; sau vi le descoperiti voi amandoi. atunci cand veti vedea pe unde va scoateti camasile.

--- Terminare citat ---
da, omul acela are calitatile de care spui, insa are si cateva neajunsuri care nu reies din traznaia lui cu cerutul in casatorie. :)  din pacate, sunt necesare multe altele pentru o relatie / casatorie frumoasa. prefer o prietenie simpatica unui cuplu de infern.  :)

Caroline:
Mie saptamana asta mi s-a propus deja sa ma mut la el si sa facem si-un copil impreuna, prin telefoane zilnice. Paradoxul? Nici nu ne-am vazut inca decat in poze. Un paradox si mai mare? Eu nu m-am considerat niciodata atat de rapitoare. Si cel mai mare paradox? E cu 6 ani mai tanar decat mine si nu arata rau deloc. Ceea ce mi se pare ca, privit per ansamblu, ca da cu virgula...  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă