Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (251/328) > >>

bit:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 22:58 ---Unde?

--- Terminare citat ---
Pai el iti face (design, realizare) ce doresti (pe platforma respectiva doar, asa am inteles) si creca iti poate rezolva si kestia cu domain-ul (adica cumpararea numelui) si hosting-ul (gazduirea pe un server). Cal mai bine, cred ca el va poate lamuri.

Imi cer scuze daca par didactic.

bit:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 22:59 ---nu sa fie youbit?  :P

--- Terminare citat ---
Nope, ca-i perimat termenu`. Ca sa raman in domain, ii obsolete. Asa ca daca tu multi RAM-i in banca si multi Terra Bytes de case si masini, multe like primesti. Sad, but true.

Caroline:

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 23:02 ---Imi cer scuze daca par didactic...

--- Terminare citat ---

... ca altii.  :buck2:
Stiam asta, dar cumva din dialog, eu am inteles ca Saturni ar avea si blog pe worldpress iar, daca are, eu l-as citi.  :)

micaela:

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 23:05 ---Nope, ca-i perimat termenu`. Ca sa raman in domain, ii obsolete. Asa ca daca tu multi RAM-i in banca si multi Terra Bytes de case si masini, multe like primesti. Sad, but true.

--- Terminare citat ---

e o generalizare nashpa si io nu vreau sa cred ca tu chiar gandesti asa.  :buck2:
si mai lasati-ma cu replicile voastre interesante, ca n-apuc sa fac baie... ;D

Mari_a:
punct com
http://www.saturnianul.com/

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă