Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (246/328) > >>

nickyblu:

--- Citat din: micaela din Vineri, 01 Iunie 2012, 20:14 ---isi ia sufletul si pleaca.  :buck2:

--- Terminare citat ---
Ar fi minunat daca si-ar lua numai sufletul la plecare  ;D

iuliana leonte:
De obicei la plecare ia fiecare o parte si din sufletul nostru dar noi am ramas mai bogati cu faptul ca am cunoscut omul respectiv,este si asta ceva.

Caroline:
Iuliana, subscriu, de fapt... pe masura ce citeam, exact asta mi-a venit in minte, asa ca mi-ai luat vorba din gura.  ;)
Nickyblue, n-ai decat sa faci contract prenuptial data viitoare...  ;D
Lucia, multu' pentru poezii... mi-au adus aminte de lecturile tineretilor mele.  :)

Si ca nu ne mai "certam", propun sa scriem exemple din ce fel de declaratii ne-am dori fiecare. Ar fi mult mai instructiv...   :buck2:
Incep eu: consider o declaratie de iubire dorinta (fapta, nu vorba) cuiva de a fi alaturi de mine, fizic, mental, spiritual, fara a-mi pretinde sa schimb nimic din ceea ce ma defineste in mod esential. Daca simt acest lucru, cuvintele declarative pot absenta cu desavarsire, fara sa le simt lipsa in vreun fel, ba chiar strica, sunt in plus.  :buck2: Conditia este - fireste - sa fie vorba de cineva de la care astept si imi doresc acest lucru.  :whistle:

Voi?

nickyblu:

--- Citat din: iuliana leonte din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 13:05 ---De obicei la plecare ia fiecare o parte si din sufletul nostru dar noi am ramas mai bogati cu faptul ca am cunoscut omul respectiv,este si asta ceva.

--- Terminare citat ---
Aici sunt de acord si am si exemple .......... ne-am intalnit pentru cateva zile doar si tot ma simt mai bogat pentru ca v-am cunoscut  :thumbup:
Sper sa devin din ce in ce mai bogat  :dance:

nickyblu:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 14:41 ---Si ca nu ne mai "certam", propun sa scriem exemple din ce fel de declaratii ne-am dori fiecare. Ar fi mult mai instructiv...   :buck2:
Incep eu: consider o declaratie de iubire dorinta (fapta, nu vorba) cuiva de a fi alaturi de mine, fizic, mental, spiritual, fara a-mi pretinde sa schimb nimic din ceea ce ma defineste in mod esential. Daca simt acest lucru, cuvintele declarative pot absenta cu desavarsire, fara sa le simt lipsa in vreun fel, ba chiar strica, sunt in plus.  :buck2: Conditia este - fireste - sa fie vorba de cineva de la care astept si imi doresc acest lucru.  :whistle:

Voi?

--- Terminare citat ---
Tocmai vroiam sa subscriu si mi-am dat seama ca mi-a "scapat" o mica declaratie mai devreme  :slap:
Sper sa nu observe nimeni  :whistle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă