Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
nickyblu:
--- Citat din: iuliana leonte din Joi, 31 Mai 2012, 18:57 ---din cate stiu eu este vorba de ceva sentimente si nu cunosc ceva indreptar de sentimente care sa-mi spuna la varsta asta simti asa si la cealalta altfel.Daca voi cunoasteti sa-mi spuneti si mie sa-l cumpar
--- Terminare citat ---
Eu la 18 ani simteam in mod sigur diferit fata de cum simt acum si cred ca totalmente diferit fata de cand o sa am 90 de ani :)
PS: Bine ai venit pe forum! :thumbup:
nickyblu:
--- Citat din: Matei din Joi, 31 Mai 2012, 22:17 ---unde mai pui ca la 90 de ani nici nu cred ca mai poti sari in sus. cu nimic.
--- Terminare citat ---
Cu ajutorul magiei se mai poate face cate ceva.........cu conditia sa nu fluiere nimeni :whistle: ca in bancul corespunzator :thumbup:
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 31 Mai 2012, 20:36 ---io nu mai am 25 de ani, deci nu mai am voie sa iubesc? :-\
--- Terminare citat ---
ba da. dar nici 90 nu ai.
--- Citat din: guesswho ---parerea mea e ca poti iubi indiferent de varsta, la 14 sau la 90 de ani, doar ca una e iubirea adolescentina, cealalta e iubirea matura, iar fiecare are farmecul ei.
--- Terminare citat ---
da. am vazut un nonagenar care ii spunea sotiei: te-as iubi da' n-am putere :(
micaela:
--- Citat din: nickyblu din Joi, 31 Mai 2012, 22:08 ---Normal ca poti iubi la orice varsta, parerea mea e insa ca la varsta lui Rica poti sa sari in sus cu "angel radios!", pe cand la 90 de ani stii ca nu in asta consta iubirea ci intr-un gest tandru, o vorba buna, contrar stilului ultradeclarativ si de "fanfaron" :crazy2:
--- Terminare citat ---
exista si declaratii fanfaronice folosite cu intentie de amuzament. iaca una care a avut efect garantat, mereu: "iubire mica, bibelou de portelan; te iubesc cum iubeste soarele luna si Tanta pe Costel". te mai scoate din rutina tandreturilor exprimate matur :buck2:
nickyblu:
Si uite-asa picati voi fetele in plasa unor "fanfaroni" si dupa aia va plangeti ca nu va merita :)
Citez de la rubrica de maxime celebre:
'Nu exista durere mai nimicitoare pentru sufletul unei femei decat aceea de a se fi daruit intreaga, trup si suflet unui barbat nedemn de iubirea ei. '
Stefan Zweig
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă