Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
Caroline:
Sorry... eu vorbeam de un fel de "al saselea simt". Intotdeauna m-am abtinut sa judec oamenii dupa ceea ce fac sau spun intr-un moment limitat in timp si spatiu, ci dupa ceea ce simt eu despre ei. Pana acum nu m-am inselat niciodata. Chiar si atunci cand a fost vorba de un esec, acesta a confirmat faptul ca acea "voce" irationala de la prima vedere a avut dreptate inca o data.
NICOLAE:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 05 Mai 2012, 22:50 ---Sorry... eu vorbeam de un fel de "al saselea simt". Intotdeauna m-am abtinut sa judec oamenii dupa ceea ce fac sau spun intr-un moment limitat in timp si spatiu, ci dupa ceea ce simt eu despre ei. Pana acum nu m-am inselat niciodata. Chiar si atunci cand a fost vorba de un esec, acesta a confirmat faptul ca acea "voce" irationala de la prima vedere a avut dreptate inca o data.
--- Terminare citat ---
LIKE.
bit:
In momentul in care esti subiectiv, catusi de putin si sub orice forma, fata de persoana respectiva, fiind...implicat cumva sa spunem, poti sa-ti iei adio, se duce dracului orice concluzie logica pe care crezi ca o poti trage. Io asa zic. E ca si cum ai umbla cu magnetul pe langa busola si totusi mai ai pretentia sa-ti arate nordul. (da, stiu, s-a inventat GPS-ul...)
janeta:
mai , mai ... bitek , puiule , ai pus la zid chiar si intentia unei declaratii nu numai declaratia in sine... pai ce-ai vrea tu , dragule , sa-si spuna doi oameni in momentul in care le clocoteste sangele de pasiune ( carnala ori nu ) ? din ce este confectionata perdeaua ori ultimul fel de mancare ingurgitat ?
sigur ca CE FACE omul conteaza dar...si aci este o intrebare :face intotdeauna ceea ce simte ? ( dar asta este alta poveste ) .
si apoi , de ce sa despici firul in patru cu ce va fi dupa ? CARPE DIEM si ce va fi va fi . clipa aceea ramane si , crede-ma pe cuvant , momentul ala frumos nu ti-l poate lua nimeni inapoi .
parerea mea... :D
Emi 53:
--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 05 Mai 2012, 22:54 ---In momentul in care esti subiectiv, catusi de putin si sub orice forma, fata de persoana respectiva, fiind...implicat cumva sa spunem, poti sa-ti iei adio, se duce dracului orice concluzie logica pe care crezi ca o poti trage. Io asa zic. E ca si cum ai umbla cu magnetul pe langa busola si totusi mai ai pretentia sa-ti arate nordul. (da, stiu, s-a inventat GPS-ul...)
--- Terminare citat ---
Oare nu suntem in cea mai mare parte a timpului subiectivi intr-o relatie?Pt. mine este foarte important ce simt si in functie de acest lucru ce fac, si prefer aceiasi atitudine si din cealalta parte. Concluzia logica, are importanta, fara partea subiectiva,fara a ceea ce simti.?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă