Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
Caroline:
Am vreo 200 de poezii, mai vreti? :)
Asta e din vremea liceului... n-am mai scris de 20 de ani. Acum am inceput sa le adun de prin toate jurnalele vechi si sa le introduc pe PC. Poate intr-o zi ma invrednicesc sa le si public... macar in editie PDF online. ::)
luciamanta:
Caroline, ideea publicarii este laudabila. Nu iti ascunde talentul. ;)
luciamanta:
“Nu exista poarta inchisa pe care sa n-o poata deschide iubirea!” (Francois Mauriac)
Foarte frumos spus si adevarat! Cred ca o casatorie reusita este o frumoasa declaratie de dragoste.
Referitor la reusita unei casatorii care depinde de caracterul, motivatia, dragostea, daruirea si intelepciunea fiecaruia as adauga urmatorul citat: "Cand convietuiesti cu cineva sa fii precum cercul, ca sa te rasucesti, si nu ca patratul care nu se invarte.” (Pateric, Ava Matoe, 13)
silviu:
--- Citat din: Caroline din Luni, 09 Aprilie 2012, 11:37 ---Am vreo 200 de poezii, mai vreti? :)
Asta e din vremea liceului... n-am mai scris de 20 de ani.
--- Terminare citat ---
toate sunt declaratii de iubire? wow! da' ce indragostita erai :)
Caroline:
--- Citat din: silviu din Luni, 09 Aprilie 2012, 16:44 ---toate sunt declaratii de iubire? wow! da' ce indragostita erai :)
--- Terminare citat ---
Am zis io asa ceva?! :o Daaa... eram indragostita... de imaginatiunile mele. ;D
On topic: Scrisoarea lui Solomon din Biblie... cea mai frumoasa (parerea mea) declaratie de iubire. :love:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă