Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (225/328) > >>

Caroline:
Am vreo 200 de poezii, mai vreti?  :)
Asta e din vremea liceului... n-am mai scris de 20 de ani. Acum am inceput sa le adun de prin toate jurnalele vechi si sa le introduc pe PC. Poate intr-o zi ma invrednicesc sa le si public... macar in editie PDF online.  ::)

luciamanta:
Caroline, ideea publicarii este laudabila. Nu iti ascunde talentul.  ;)

luciamanta:
   “Nu exista poarta inchisa pe care sa n-o poata deschide iubirea!” (Francois Mauriac)
    Foarte frumos spus si adevarat! Cred ca o casatorie reusita este o frumoasa declaratie de dragoste.
    Referitor la reusita unei casatorii care depinde de caracterul, motivatia, dragostea, daruirea si  intelepciunea fiecaruia as adauga urmatorul citat: "Cand convietuiesti cu cineva sa fii precum cercul, ca sa te rasucesti, si nu ca patratul care nu se invarte.” (Pateric, Ava Matoe, 13)

silviu:

--- Citat din: Caroline din Luni, 09 Aprilie 2012, 11:37 ---Am vreo 200 de poezii, mai vreti?  :)
Asta e din vremea liceului... n-am mai scris de 20 de ani.
--- Terminare citat ---
toate sunt declaratii de iubire? wow! da' ce indragostita erai :)

Caroline:

--- Citat din: silviu din Luni, 09 Aprilie 2012, 16:44 ---toate sunt declaratii de iubire? wow! da' ce indragostita erai :)

--- Terminare citat ---

Am zis io asa ceva?!  :o Daaa... eram indragostita... de imaginatiunile mele.  ;D

On topic: Scrisoarea lui Solomon din Biblie... cea mai frumoasa (parerea mea) declaratie de iubire.  :love:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă