Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (217/328) > >>

janeta:
daca toate cele 7 zile sunt full time numa` la pat ( ca la raceala )  s-ar putea sa...da  ;D

Caroline:
Sigur?! Ca in 4 n-a trecut... inseamna ca mai trebuia sa stau inca 3... fir-ar sa fie!  ::)  ;)  ;D

julia:
mai importante mi se par faptele de iubire decat declaratiile.

Sara:
...fapte care de multe ori sunt in contradictie tocmai cu...declaratiile de iubire...

Si eu sunt adepta faptelor. Din ele sa reiasa iubirea.
Insa, din cand in cand, nu strica si o vorba buna, ca d'aia ne-a dat Dumnezeu limbajul articulat!
O declaratie de iubire nu inseamna doar clasicul, banalul si perimatul "te iubesc".

"Te iubesc" printr-un:
 - "multumesc, cafeaua de azi e mai buna ca oricand!"
 - "multumesc ca mi-ai lustruit pantofii"
 - "multumesc ca faci tu asta in locul meu astazi"
 - "multumesc ca esti alaturi de mine (tocmai azi, cand sunt in pijama, bolnava si fara chef de nimic)"
  - "...pentru ca ce iese din mainile tale poarta amprenta dedicarii tale..."

Si tot asa...

Cred ca fiecare lucru pentru care am putea multumi partenerului poate fi o declaratie de iubire, numai sa fie spusa din suflet.
Iar ca sa fie spusa din suflet, sa se simta autenticitatea vorbelor, e musai sa porti in tine RECUNOSTINTA si sa ai capacitatea si dorinta de a o face auzita  de catre partener.
Si ca sa fii recunoscator, partenerul nu trebuie neaparat sa faca ceva de domeniul SF-ului. orice gest pe care il face pentru tine si catre tine poate fi un prilej de multumire.

pocama:

--- Citat din: Sara din Vineri, 23 Decembrie 2011, 20:54 ---O declaratie de iubire nu inseamna doar clasicul, banalul si perimatul "te iubesc".

--- Terminare citat ---
Si totusi...fara clasicul, banalul si perimatul "te iubesc" toate celelalte nu ar fi complete. Cand iubim cu adevarat, aceste doua cuvinte stau pe buzele indragostitilor, frematand de nerabdarea de a se face auzite. Uzate pot parea doar daca nu contin adevar. Altfel sunt cele mai dorite din ce vrei sa auzi. :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă