Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (215/328) > >>

carmentoma:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 22 Noiembrie 2011, 12:17 ---
Dar sa stii ca pentru nu mai am acelasi statut te invidiez in tacere  :D

--- Terminare citat ---

Sa stii ca nu mi-am propus, nu am urmarit asta cand am intrat aici, dar...s-a intamplat ca din doua singuratati care s-au cunoscut la inceputurile forumului in niste termeni... nu tocmai amiabili, sa iasa...schimbarea de statut! Sa nu zicem niciodata...niciodata! Nici unul dintre noi n-a folosit...tehnici de cucerire! Doar...a fost sa fie!

steliana:
Multumesc, CT!
Cred in declaratia ta pentru ca niciodata nu eviti sa o spui. Statutul nu schimba cu nimic Omul.

silviu:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 22 Noiembrie 2011, 09:56 ---Silviu, tuturor, dragule, tuturor. Numai ca unii nu recunosc!  ;D

--- Terminare citat ---
multumesc Lui Dumnezeu ca m-a ferit de ganduri necurate ::)

Saturnianul:

--- Citat din: julia din Luni, 21 Noiembrie 2011, 20:56 ---atunci s-a auzit un urlet. Era Dragostea, care urla pentru ca un spin ii strapunsese ochiul.

Nebunia nu stia ce sa faca. S-a scuzat, a implorat Dragostea sa o ierte si a ajuns chiar sa-i promita ca-i va sta mereu alaturi. Dragostea a acceptat intr-un tarziu scuzele. Si de atunci Dragostea e oarba si Nebunia o insoteste mereu.

--- Terminare citat ---

Pai e oarba ori chioara? Sau ochiul pe care i l-a strapuns era unicul, adica Dragostea era un ciclop? Deci un monstru?   :D  :D
Si pe linga Nebunie mai trebuie sa fie si altceva. Sau poate d-aia se destrama povestile de dragoste ca e numai Nebunia prin preajma  ;D

silviu:
Ce-i scria James Dean iubitei: "Draga mea, m-am îndrăgostit de alta"

Trei scrisori de dragoste, pe care actorul american James Dean le-a trimis fostei sale iubite Barbara Glenn, au fost vândute pentru 36.000 de dolari, la o licitaţie organizată joi, de casa Christie's, la Londra.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă