Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (22/328) > >>

steliana:
floricel......
ştiu că pe tine te-a cucerit .....efortul meu de a scrie.... ;)
dar poate ... pe alţii..
voi scrie special pentru tine sfârşitul!
după o pauză de ţigară... sau de-o noapte ;)

Manfred:

--- Citat din: Ayouni din Joi, 03 Iunie 2010, 23:26 ---eu da! cred in faimosul "coup de foudre" (lovitura de trasnet).

--- Terminare citat ---

S-a întîmplat atunci cînd m-ai întîlnit pe acest forum? :)

Ayouni:

--- Citat din: Manfred din Joi, 03 Iunie 2010, 23:40 ---
--- Citat din: Ayouni din Joi, 03 Iunie 2010, 23:26 ---eu da! cred in faimosul "coup de foudre" (lovitura de trasnet).

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

hm hm hm nu s-ar putea spune ca-ti lipseste imaginatia! si nici the self confidence! dar nu descuraja! mergi mai departe, make my day!  :-*

Ayouni:

--- Citat din: steliana din Joi, 03 Iunie 2010, 23:36 ---ştiu că pe tine te-a cucerit .....efortul meu de a scrie.... ;)
dar poate ... pe alţii..
voi scrie special pentru tine sfârşitul!
după o pauză de ţigară... sau de-o noapte ;)

--- Terminare citat ---

ai incredere in oameni, in fiecare din noi exista o comoara! in fiecare din noi exista ceva sau mai multe ceva-uri (sa ma ierte filologii) frumoase... trebuie sapat uneori mai mult uneori mai putin, depinde din ce suntem facuti. comoara exista acolo. ca acel minunat smarald pe care l-a gasit un cautator de comori; a sapat omul zile saptamani luni si n-a gasit nimic; pana cand intr-o zi, necajit tare, a aruncat tarnacopul cat colo, hotarat sa abandoneze cautarea. cand a aruncat tarnacopul, acesta s-a lovit de un bolovan care s-a spart in bucati si a lasat sa se intrevada un smarald mare si pretios.
asa si noi!

Manfred:

--- Citat din: Ayouni din Joi, 03 Iunie 2010, 23:50 ---
--- Citat din: Manfred din Joi, 03 Iunie 2010, 23:40 ---

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

hm hm hm nu s-ar putea spune ca-ti lipseste imaginatia! si nici the self confidence! dar nu descuraja! mergi mai departe, make my day!  :-*

--- Terminare citat ---

audaces fortuna juvat, nu? :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă