Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
alventani:
--- Citat din: julia din Marți, 06 Septembrie 2011, 22:28 ---
--- Terminare citat ---
Frumos!
Saturnianul:
Am o declaratie de iubire. Dar nu o pot reproduce aici din motive tehnice: nu e exprimata in cuvinte.
everyoung:
Iti iubesc gustul
De migdale amare
Impletit cu zaharul ars
Din sarutari imaginare.
Iti iubesc buza rasfranta,
Pentru sarut parca..asteptanda.
Iti iubesc soarele din privire,
Iubesc tot ce simti pentru mine,
Iubesc IUBIREA din viata noastra
Ce ne poarta pribeaga spre o ,,laguna albastra''....
luciamanta:
Frumoase si sensibile versuri, everyoung...
almi_gabi:
cum prietenul meu "goagal" este o sursa inepuizabila de informatii dau de un fragment de "scrisorica" de amor de la Henry VIII-lea catre vestita Anne Boylen - cea care ii va deveni a 2-a sotie
"Rascolindu-ma, continutul scrisorilor tale de dragoste m-au trecut printr-o grea agonie, nestiind cum sa le interpretez, in unele locuri imi pareau in defavoarea mea, in favoarea mea in altele
Te implor acum cu toata inima in numele dragostei sa-mi dezvalui gandurile si sufletul tau adevarat ; dorul arzator ma obliga sa-ti cer un raspuns caci sunt de mai bine de un an lovit de boala dragostei nestiind daca am castigat sau nu un loc in inima ta, ceea ce m-a impiedicat sa te numesc iubita mea caci daca tu ma iubesti doar cu o dragoste obisnuita acest nume nu este potrivit pt tine, a iubii un rege inseamna mult mai mult decat o iubire obisnuita ; dar daca tu esti fidela doar adevarului, loiala iubita si prietena , si ca sa-mi daruiesti trupul si inima ta, care a fost si va fi servitoarea ta loiala, iti promit nu doar ca numele meu se va lega de al tau, dar si ca inima mea sa fie la fel, iar tu unica mea iubita, alungandu-le din mintea si afectiunea mea pe toate inafara de tine, si sa te servesc cu credinta doar pe tine..."
ceea ce mi se pare incredibil este ca dupa vreo 3 ani de casatorie, plictisindu-se de ea - a ordonat decapitarea ei :o
sa zic - bine ca nu traim la 1500 !!?? ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă