Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Amsterdam si Giethoorn - Venetia Nordului 19 - 23 iulie 2017

<< < (4/10) > >>

wonderland:
cori, dupa cum vezi, informatiile necesare apar in timp util. A aparut orarul de zbor. Putina rabdare si vor aparea si detaliile pentru plecare.

lidia.Iasi:
Buna tuturor,
Va transmit cateva informatii  pentru excursia de saptamana viitoare.

ORAR DE ZBOR:
19.07.2017 Bucuresti 14:00 - Amsterdam 15:55
23.07.2017 Amsterdam 20:55 - Bucuresti 00:35
Bagaj cala 23 kg si un bagaj de mana max 10 kg -dimensiuni 55x35x25 dus si intors
Ne vom intalni pe Aeroportul International Otopeni, Plecari Internationale, in fata Cafenelei Lavazza (in partea dreapta cum intrati in sala)
Pentru intoarcere sa luati in calcul ora tarzie de sosire si variantele pe care le aveti pentru intoarcerea acasa. Eu mi-am rezervat cursa autocar pe ruta Otopeni - Iasi la 04 a.m. la Teissa. Daca sunteti pe aceasta ruta va recomand sa faceti deja rezervare
COSTURI SUPLIMENTARE
- excursia optionala la Volendam si Zaanse Schans - 65 euro (este inclus si un tichet pentru croaziera de 1 ora pe canale in Amsterdam)
- boattrip Giethoorne - 10 euro
- transport Amsterdam-Giethoorne si  Giethoorne-Schipol - 50 euro
- tren transfer aeroport Amsterdam - Gara centrala   5 EUR               
- vizitare Rijkmuseum   18 EUR
- taxa de oras Amsterdam    12   EUR                         
- taxa oras Giethorn   2   EUR                         
- mic dejun Giethorn    9.5   EUR
- pentru pranz/cine - aprox. 120 euro                       

Vremea va fi placuta, in jur de 22 grade. Sa aveti umbrela sau haina de ploaie. Olanda are o clima temperat oceanica si ploaua f des.
Ne vom plimba destul de mult pe jos, asa ca va recomand haine si incaltaminte comode.
Sa nu va luati bagaje mari pe care le manevrati greu, pentru ca ne vom deplasa cu mijloace de transport in comun de la aeroport la gara si de la Amsterdam la Giethoorne si Giethoorne - Schipol.
Cu siguranta, Amsterdam va fi pentru toata lumea o experienta inedita, care va combina cultura si distractia. Sper sa fim un grup omogen, vesel si deschis pentru experiente noi.

rodi_:
Presupun ca ora de intalnire este 12 ?

lidia.Iasi:
 :o Scuze, am omis ora de intalnire!
Ne vom intalni la ora 11.00 pe Aeroportul International Otopeni, Plecari Internationale, in fata Cafenelei Lavazza

admin:
Grupul a plecat deja, am inteles ca ati ajuns cu bine la Amsterdam. Urez ca intotdeauna, la fiecare actiune a noastra: vreme buna, grup fain, distractie, prietenii si amintiri placute!

Sa va intoarceti cu bine din calatorie, si sa aflam si noi cum a fost... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă