Doamne cat de fain a fost cu voi! Ce bine m-am distrat si eu! Cat de mult m-am bucurat de prezenta voastra la Sibiel! Ati fost la fel ca grupul de saptamana o super gasca! Cu care am cantat, am colindat, am dansat, am ras cum nu tin minte sa o mai fi facut in ultima vreme!
Si saptamana aceasta au fost multi noi, care s-au integrat in atmosfera impecabil...Dupa doar 2-3 ore aveai senzatie ca se cunosc de cand e lumea, atat de bine se comunica, se distra impreuna! Un semn ca lumea citeste si evalueaza despre ce e vorba, ca intelege ca suntem un grup de oameni in care bunul simt, toleranta, armonia sunt sine-qua-non.
Sanie trasa de cai, colindat in sat, cantece, dans, foarte mult dans, voie buna...Vreau sa va spun insa ca nimic din ce s-a intamplat bine in cele trei zile nu ar fi fost posibil daca voi nu ati fi fost niste oameni sositi pentru a se distra, pentru a petrece, pentru prieteni noi! Ne-ati multumit, ne-ati imbratisat, conteaza enorm sa simti aprecierea a ceea ce faci, dar pentru noi cel mai important a fost ca v-am simtit foarte bucurosi sa fiti impreuna! Am vazut lacrimi la plecare, pareri de rau ca totul s-a terminat atat de repede...Asa ca am vazut cu ochii nostri ca AM REUSIT!
A fost a 50-a actiune din 2016, poate ca nu intamplator la Sibiel, poate nu intamplator cu un grup atat de fain! A fost chiar ca o aniversare! Va multumim ca ne dati posibilitatea sa aratam o parte din ceea ce stim, sa ne putem bucura de ceea ce facem!
Sarbatori fericite dragi petrecareti si sa ne reintalnim cu bine!