Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri, voie buna si traditii in Maginimea Sibiului. 16 – 18 decembrie 2016

<< < (8/19) > >>

Misona:
Daca nu se strange destula lume cat sa merite angajarea microbuzului de 19 locuri, nu vreti totusi sa ne organizam si sa mergem impreuna cu trenul (www.cfrcalatori.ro) sau cu un autocar de linie (www.autogari.ro) ?
La tren spre exemplu, mi se pare potrivit cel de la ora 10 din Bucuresti, ajunge la 15.38 in Sibiu
Ca si autocar, il propun pe cel de 10.30 care ajunge la 15.00 in Sibiu, dar poate ne ajuta si Gigi cu un sfat ce autocar sa luam pentru ca observ ca au statii diferite de oprire in Sibiu

Astept si parerile voastre

admin:
Stiu ca e cam de dimineata, dar parerea mea este sa calatoriti cu Fany de 7.30. Are autocare bune si curate. La 10.25 este Alis, sunt microbuze nuchiar noi si au muzica populara din greu...Asa ati ajunge la 12.30 in Sibiu si vedem, ne organizam cei de aici sa va transferam la Sibiel. Este cea mai buna solutie. Ati ajunge la timp la pensiune, va puteti odihni un pic pana la petrecere. Altfel ajungeti un pic cam tarziu si nu o sa mai aveti prea multa vreme de refresh si relaxare...

Misona:
Gigi... nu e de dimineata... e cu noaptea in cap! dar daca trebuie si asta e recomandarea ta... eu asa voi face, vin cu Fany de 7.30

admin:
Nu trebuie, este doar un sfat... :)
Cu trenul nu stiu cum este in perioada aceasta, cat e de cald, iar cu Alis v-am spus dezavantajele...Din pacate altceva nu este...

delphin:
Alis merge la Campeni (Alba) si dupa Sibiu o ia pe drumul national, nu pe autostrada. Exista posibilitatea sa va lase mai aproape de Sibiel, in Sacel de exemplu, nu numai in Sibiu. In Sibiu ajunge la ora 15:15-15:30. eu locuiesc in Abrud si am mers de citeva ori cu Alis de la Bucuresti sau de la Sibiu spre Abrud, ii stiu bine. cu muzica e asa cum spune Gigi, nu reusesti sa iti auzi gindurile :-D. dar e la mina soferului, nu e din fabrica si cred ca se poate da la pace cu el in vreun fel...
Este de vazut daca cei de la Fany merg pe autostrada dupa Sibiu sau daca opresc in vreun sat pe traseu.
Luati in calcul toate aspectele, ce va convine mai mult si vedeti la care va da cu plus :-)

Apropo de transport, ma trezesc si eu sa intreb, dinspre Alba Iulia sau mai de la vest, nord-vest, nu vine nimeni? sa ma pescuiasca de unde am avea drum comun Alba Iulia - Sebes - Sibiel ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă