Autor Subiect: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017  (Citit de 29653 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ALINAS2017

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #60 : Luni, 21 August 2017, 15:10 »
BUNA ABC
NR MEU DE TELEFON ESTE 0735842484

Offline crystyna2000

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #61 : Luni, 21 August 2017, 15:26 »
Buna,

Intrucat se apropie data plecarii si in vederea pregatirii ei ar fi bine sa ni se comunice urmatoarele:

- daca in punctele de oprire peste noapte avem acces free sau contra cost la toalete( respectiv moneda acceptata in locatiile alese pt opriri - leva si euro, doar leva, etc)
- recomandare pentru schimbul euro/leva( din experienta mea, schimbul valutar in Bulgaria nu e ok peste tot)
-echipamentul recomandat pentru drumetiile planificate
- ce mai include programul din Samothraki -  programul de seara, spre exemplu.

Abia astept sa va intalnesc si reintalnesc.

Offline Ubi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #62 : Luni, 21 August 2017, 16:13 »
În leg?tur? cu excursia în insula Samotraki, înc? nu sTim de unde se pleac?.  Din Bucure?ti, pe 27 august, ora 20.00, dar din ce loc anume?

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #63 : Luni, 21 August 2017, 17:55 »
Crystina2000, chiar regret ca n-am putut sa ma inscriu si eu in perioada asta :(
Uite, despre echipament e scris deja :)
Aveti nevoie de un echipament minim, pantofi sport sau trekking, pantaloni flexibili (nu blugi!!!), o palariuta de soare, un rucsacel in care sa aveti un costum de baie, un prosop, slapi si o sicla cu apa....
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Dana T

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #64 : Luni, 21 August 2017, 20:22 »
BUNA, DACA VII CU MASINA, LA INTOARCERE MA POTI LASA SI PE MINE LA AEROPORT?
PRIMUL TREN E LA 6.00
IAR DIN AEROPORT AM MICROBUS CE PLAEACA SPRE BRASOV LA 2.00; LA 3.30, LA 4.00
MULTUMESC FRUMOS
o

Pot sa va iau pe amandoua la intoarcere pana la aeroport, mai am 3 locuri libere. Vorbim. Daca mai gasim masina cand ne intoarcem.....:)

Offline oana0801

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #65 : Luni, 21 August 2017, 21:03 »
Buna seara. Eu am fost in excursie anul trecut si va pot spune ca a fost o experienta de neuitat.
Samothraki este o insula mica dar spectaculoasa. Daca va doriti o vacanta in care sa simtiti libertatea si natura pura trebuie sa mergeti.
Pe insula, in plimbarile noastre.....departe de secolul 21... am simtit natura neatinsa de epoca moderna..
Neaparat trebuie facut traseul pe albia raului Fonias si excursia cu barca in jurul insulei.
Neaparat sa nu uitati de papuci de apa. Si daca sunteti norocosi cum am fost noi sa luati micul dejun pe terasa din fata hotelului sa priviti marea, noi am vazut delfini.
De obicei sa oprit la benzinarii si se mergea la toaletele de acolo. In Bulgaria doar cu leva se poate plati sa aveti 20-30 leva maxim daca doriti sa beti o cafea.... in Grecia doar Euro si cash.
Vacanta placuta!

Offline mirelam

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
« Răspuns #66 : Luni, 21 August 2017, 23:05 »
Buna seara,

Mai avem putin si acum c? mi-am adus aminte, citind postarile anterioare, s? nu uit?m de biscui?i pentru pesc?ru?i care ne vor înso?i în timpul travers?rii cu ferry.
Abia astept sa ne distram impreuna, cu drag, Mire!

Offline mirelam

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96

Offline ALINAS2017

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #68 : Marți, 22 August 2017, 13:39 »
o

Pot sa va iau pe amandoua la intoarcere pana la aeroport, mai am 3 locuri libere. Vorbim. Daca mai gasim masina cand ne intoarcem.....:)

BUNA, AM VB SI CU COLEGA DIN BRASOV, TE ROG SA NE TRECI PE LISTA(2 PERSOANE) ... VENIM LA INTOARECERE CU TINE CU MASINA PANA LA AEROPORT.
AVEM MICROBUS LA 3.30
MULTUMIM FRUMOS.

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 628
« Răspuns #69 : Marți, 22 August 2017, 14:15 »
INFORMATII PLECARE SAMOTHRAKI

Insotitori de grup: Iulian Panescu - 0726/687656 si Mircea Nan
Sofer: Ilin Jenicu Tel 0748/111962
Numar de inmatriculare autocar: B - 589 - NEW

Plecarea va fi duminica, 27 august, la ora 20:00, din fata Liceului Sincai (vis a vis de statia de metrou Tineretului). Intalnirea - 19:30.

Va rugam sa va limitati la un singur bagaj, de dimensiuni medii si sa nu intarziati.

Pentru drum nu uitati: actul de identitate, mancare si apa.

Asigurarile storno+medicale pentru cei care le-au incheiat in agentie vor fi date ghidului si impartite  pe autocar.
Din cauza reglementarilor de transport, soferul va trebui sa faca pauze. In Bulgaria va opri in benzinarii, pentru siguranta, mai ales ca se circula noaptea. Este necesar sa aveti la dumneavoastra leva, pentru mici cheltuieli (sucuri, dulciuri, etc.). Posibil sa nu se accepte plata in euro sau cu cardul.

Offline Liliana Tudorache

• Full Member
  • Mesaje postate: 175
« Răspuns #70 : Marți, 22 August 2017, 15:26 »
Pentru pescarusi incercati cu grisine ca sunt mai lungi... :crazy2: Drum bun, vreme frumoasa si multa veselie!

Offline Nina Petre

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #71 : Marți, 22 August 2017, 17:09 »
  Le salut pe Cristina si pe MirelaM, multumim de urari Oana si Liliana! Hmmm, grisine zici ? Cred ca e o idee buna, sigur nu mi-ar placea sa-mi ciugule un perscarus din palma :giggle:!

Offline andriescu_a

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #72 : Miercuri, 23 August 2017, 12:27 »
Multumesc pentru raspuns.
Am inteles.
Ubi/Silvia as face cu placere echipa cu cineva care pleaca din Iasi.
Cat de curand iti voi trimite un email pe adresa indicata sa vedem daca ne putem sincroniza.
O zi buna tuturor !

Offline Abc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #73 : Miercuri, 23 August 2017, 19:49 »
Buna DANA T,
eu si AlinaS2017 am aprecia tare mult daca ne arunci in aeroport  :D. Eu cu siguranta voi fi dormica sa zbor in alta parte, nicidecum acasa  ;)

Iar masina, nici nu imi fac griji ca nu o gasesti la intoarcere. Ce te faci daca gasesti 2 :applause:. Promit ca eu ti-o aduc pe a doua pana in Ploiesti  ;)
Nu stiu voi cum sunteti, dar eu de abia astept plecarea!!!
Ciao

Offline Dana T

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #74 : Miercuri, 23 August 2017, 21:40 »
Buna DANA T,
eu si AlinaS2017 am aprecia tare mult daca ne arunci in aeroport  :D. Eu cu siguranta voi fi dormica sa zbor in alta parte, nicidecum acasa  ;)

Iar masina, nici nu imi fac griji ca nu o gasesti la intoarcere. Ce te faci daca gasesti 2 :applause:. Promit ca eu ti-o aduc pe a doua pana in Ploiesti  ;)
Nu stiu voi cum sunteti, dar eu de abia astept plecarea!!!
Ciao

Buna Abc, sigur va pot arunca la aeroport numai sa va socotiti bine timpii ca sa nu pierdeti microbuzul. Eu las masina aproape de Pta Victoriei, asa ca vom lua un taxi la intoarcere. Nu stim la ce ora ajungem in Bucuresti si pe ce traseu, asa ca avem multe variabile. Vorbim curand!    :thumbup:

Buna