Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
ALINAS2017:
BUNA ABC
NR MEU DE TELEFON ESTE 0735842484
crystyna2000:
Buna,
Intrucat se apropie data plecarii si in vederea pregatirii ei ar fi bine sa ni se comunice urmatoarele:
- daca in punctele de oprire peste noapte avem acces free sau contra cost la toalete( respectiv moneda acceptata in locatiile alese pt opriri - leva si euro, doar leva, etc)
- recomandare pentru schimbul euro/leva( din experienta mea, schimbul valutar in Bulgaria nu e ok peste tot)
-echipamentul recomandat pentru drumetiile planificate
- ce mai include programul din Samothraki - programul de seara, spre exemplu.
Abia astept sa va intalnesc si reintalnesc.
Ubi:
În leg?tur? cu excursia în insula Samotraki, înc? nu sTim de unde se pleac?. Din Bucure?ti, pe 27 august, ora 20.00, dar din ce loc anume?
wonderland:
Crystina2000, chiar regret ca n-am putut sa ma inscriu si eu in perioada asta :(
Uite, despre echipament e scris deja :)
--- Citat din: admin din Miercuri, 16 Noiembrie 2016, 19:09 ---Aveti nevoie de un echipament minim, pantofi sport sau trekking, pantaloni flexibili (nu blugi!!!), o palariuta de soare, un rucsacel in care sa aveti un costum de baie, un prosop, slapi si o sicla cu apa....
--- Terminare citat ---
Dana T:
--- Citat din: ALINAS2017 din Luni, 21 August 2017, 15:02 ---BUNA, DACA VII CU MASINA, LA INTOARCERE MA POTI LASA SI PE MINE LA AEROPORT?
PRIMUL TREN E LA 6.00
IAR DIN AEROPORT AM MICROBUS CE PLAEACA SPRE BRASOV LA 2.00; LA 3.30, LA 4.00
MULTUMESC FRUMOS
--- Terminare citat ---
o
Pot sa va iau pe amandoua la intoarcere pana la aeroport, mai am 3 locuri libere. Vorbim. Daca mai gasim masina cand ne intoarcem.....:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă