Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017

<< < (12/21) > >>

Nina Petre:
    Salutare, de cate ori nu vi s-a pus intrebarea '' pe cine iei cu tine pe o insula pustie''? Si iata raspunsul: vrei, nu vrei 43 de persoane necunoscute, ha-ha!!!
  Nu ma e mult pana sa se intample ''intamplarea'' si mie tare mi-ar placea sa ne ''cunoastem'' un pic...Bine, pe cel putin 3-4 dintre voi va stiu din excursiile mele anterioare, ma recunoasteti ????
  Iulian, insotitorul nostru, n-am vazut sa fi intrat vreodata pe forum sau poate ma insel, sunt curioasa sa aflu ce ne propune legat de trasee, de ex. daca are in program sa urcam la Panagia Krimniotissa sau tocmai pe Fengari...

Abc:
Buna ALINAS2017,
si eu sunt din Brasov. Propun sa ne auzim si ne coordonam. Imi lasi un nr de telefon sau email? Sau cum putem intra in contact doar noi doua?
Ciao

ALINAS2017:

Buna ALINAS2017,
si eu sunt din Brasov. Propun sa ne auzim si ne coordonam. Imi lasi un nr de telefon sau email? Sau cum putem intra in contact doar noi doua?
Ciao
[/quote]
--- Citat din: Dana T din Duminică, 20 August 2017, 09:33 ---Mai merge cineva din Ploiesti? Imi poate indica vreun bucurestean un loc de parcare sigur in zona liceului Sincai? Multumesc

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Abc din Luni, 21 August 2017, 14:57 ---Buna ALINAS2017,
BUNA
NR DE TF ESTE 0735842484

Ciao

--- Terminare citat ---

ALINAS2017:

--- Citat din: Dana T din Duminică, 20 August 2017, 09:33 ---Mai merge cineva din Ploiesti? Imi poate indica vreun bucurestean un loc de parcare sigur in zona liceului Sincai? Multumesc

--- Terminare citat ---

BUNA, DACA VII CU MASINA, LA INTOARCERE MA POTI LASA SI PE MINE LA AEROPORT?
PRIMUL TREN E LA 6.00
IAR DIN AEROPORT AM MICROBUS CE PLAEACA SPRE BRASOV LA 2.00; LA 3.30, LA 4.00
MULTUMESC FRUMOS

ALINAS2017:

--- Citat din: Abc din Luni, 21 August 2017, 14:57 ---Buna ALINAS2017,
Ciao
BUNA, NR MEU DE TF ESTE 0735842484
PROPUN SA MERGEM CU TRENUL E LA 14.15 AJUNGEM 17.03, DIN GARA DE NORD MERGEM CU METROUL
LA INTOARCERE DACA NE IA COLEGA CU MASINA PINA LA AEROPORT AVEM MICROBUSE ,,, DAR TREBUIE SA FACEM REZERVARE
--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă