Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
wonderland:
Da, Rentzi, dar intrebarea ramane: se fac opriri in timpul noptii pentru care e nevoie de leva, sau nu?
;)
krondia:
Anul trecut Sel spunea:
--- Citat din: SEL din Marți, 23 August 2016, 19:44 ---In Grecia moneda nationala e EURO.Pentru drum daca puteti gasi ceva leva ar fi bine deoarece in Bulgaria se plateste in leva.
--- Terminare citat ---
Rentzi:
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 07 Iunie 2017, 21:48 ---Da, Rentzi, dar intrebarea ramane: se fac opriri in timpul noptii pentru care e nevoie de leva, sau nu?
;)
--- Terminare citat ---
Acum imagineaza-ti ca se opreste in miezul noptii la o benzinarie pentru o mica pauza, vrei sa iei o apa, cafea, un corn ceva si scoti un teanc de ruble..... :o
crystyna2000:
Si totusi, intrebarea de fond este : se poate plati cu cardul in locurile de oprire sau doar cash in moneda bulgareasca? pe care nu am gasit-o la cesele de schimb valutar pana acum.
Vad ca asta a starnit discutiile de mai sus, pentru mine e un amalgam denumirea monedei nationale in spatiile slave...
O zi frumoasa!
krondia:
Cand am fost eu nu am avut nevoie de leva dar nu m-as baza pe card, cam greu de crezut ca se poate plati cu cardul la toaleta, de exemplu. E bine sa aveti chiar si euro mai marunt. La o adica, leva se poate cumpara si la vama.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă