Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
"Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 27 - 29 ianuarie 2017
Julia:
Buna!
Pentru ca din pacate nu mai pot participa la aceasta excursie, revin cu rugamintea de a imi da de stire aici pe forum daca exista cineva interesat sa mearga in locul meu. Multumesc frumos :)
eugenandrei:
Rodica,din pacate nu pot veni maine seara pentru ca sunt tura de noapte......dar totusi pastreaza-mi un loc in masina din Constanta la Bucuresti.
wonderland:
--- Citat din: Alegna din Joi, 12 Ianuarie 2017, 12:53 ---Krondia , dna. Geta nu are cont pe forum dar ii voi transmite sa se inscrie :)
--- Terminare citat ---
Alegna, krondia incearca sa-ti vina in ajutor, comunicandu-ti solicitarile lui Admin, postate si ele pe forum tocmai pentru a fi citite de fiecare participant la actiuni.
Gigi (Admin) este un tip fermecator, dar foarte strict cand vine de vorba de regulile comunitatii si solicitarile pe care el le face. Iar pentru 2017, datorita numarului mare de membri noi, a anuntat ca va fi si mai exigent. Dovada ca nimeni dintre cei vechi, care il cunosc nu a raspuns rugamintii tale de a te inscrie pe lista. ;)
Mi-e greu sa cred ca cineva care si-a rezervat loc nu are si cont pe forum. Cu siguranta s-a inregistrat pe site, nu? Comunicarea legata de excursii se face exclusiv pe forum si aproape deloc pe telefon, prin email sau prin intermediari.
Si apoi, cine nu are cont pe forum nu poate afla si nici nu poate beneficia de avantajele pe care le pot avea membrii activi pe forum? :whistle:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2342.msg120578.html#msg120578
Si..Regulamentul, cu care multi dintre noi au inceput lecturile pe forum. O0
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,390.0.html
Rodica_I:
Eugen, ca de obicei, nu ma mira ca nu poti :). Stai linistiti , esti copilotul perfect ;)
Mokika:
Rodica, mâine seara m? voi înfiin?a ?i eu. Am stat pu?in în butoi (cam un an) ?i încerc sa reintru în "activitate". Nu merg în aceasta ac?iune dar îmi doresc sa ies la o cafea.
Nu uita, mâine va fi vineri. 😂
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă