Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

"Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 27 - 29 ianuarie 2017

<< < (16/36) > >>

Alegna:
nik-escu ar fi o idee buna sa ne vedem la un vin fiert inainte si poate ne punem de acord sa ne deplasam impreuna pana la Bucuresti. Eu cu Geta suntem "all in". Singura peoblema acum ar fi cu zapada deoarece noi venim de la Costinesti si nu ne incumetam sa plecam cu masina inca dar speram ca de saptamana viitoare sa nu mai fie o asa mare problema.
Apropo nu inteleg de ce nu suntem inca trecute pe lista grupului care pleca cu microbuzul din Bucuresti??? Am solicitat asta atat aici pe forum cat si pe mail.

admin:
Raspunsul este foarte simplu Alegna, citeste tot ce se scrie despre inscrierea la transport, pe acest topic, pe site acolo unde ai facut rezervare, vezi ce am scris eu ca raspuns, cum au procedat altii si atunci o sa intelegi.  :)

CrissCriss:
Alegna,
Fiecare se trece individual pe lista de transport, cu copy paste. Mail dai degeaba, in agentie nu se ocupa cu intocmirea listei de transport, ea se face doar aici pe forum. Succes :)

krondia:
Alegna, uite ce ne ruga Admin cu putin timp in urma:

--- Citat din: admin din Luni, 09 Ianuarie 2017, 19:45 --- Adaugarea in liste se face individual, nu "eu inscriu pe nu stiu cine"...Toata lumea care participa la actiunile noastre trebuie sa aiba cont pe forum, sa stie sa-l foloseasca si evident sa-l urmareasca. "Nu am timp", "nu stiu", imi pare rau dar incepand cu 2017 nu mai sunt posibile. Singles Camp a crescut foarte mult si nu mai avem posibilitatea fizica de dialog privat. Deci nu ne sunati si nu ne trimiteti Email, "va rog sa ne treceti in lista de transport". Este foarte simplu, cu un pic de intelegere si rabdare se invata, acest forum avand o platforma de dialog simpla si accesibila. Va multumesc pentru intelegere.

--- Terminare citat ---

Gasesti (si) pe acest fir de discutie explicat in detaliu cum se face inscrierea pe listele de transport, ti-am raspuns si eu cu doar cateva mesaje in urma.

kriss:
   Rodi, sa inveti pasii , merita incercat ...
! No longer available

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă