Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

"Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 27 - 29 ianuarie 2017

<< < (34/36) > >>

Octy1958:
Multumim Gigi pentru timpul minunat petrecut si multumesc tuturor pentru cat de bine m-ati facut sa ma simt in prima mea excursie.
Si pasii in zapada dar mai ales festivalul au fost atat de frumoase incat cuvintele sunt de prisos, trebuie sa participi ca sa simti ce am simtit noi.  :flori: :applause: O0

f-1969:
Buna seara tuturor! M-am simtit foarte bine in aceasta excursie! Multumesc celor care au organizat, ghizilor si colegilor de drumetie!  :thumbup:

eugenbr:
Buna seara ,felicitari organizatorilor ptr excursie si multumesc ptr poze sunt SUPER ,salutari colegilor de plimbare.

eugenandrei:
Am fost de cateva ori in excursii cu Singles Camp, dar aceasta a fost cea mai frumoasa actiune din cele la care am participat eu. Atmosfera a fost fantastica,participantii au fost minunati si ne-am distrat de minune. Va multumesc tuturor pentru 3 zile minunate si sper sa ne revedem curand!

Lavy:
Am revenit si eu :D.
A fost superb, peisajul superb, distractia nemaipomenita, oamenii minunati si vremea a fost superba.
Multumesc Gigi si Samiza pentru tot!
Salutari colegilor de excursie.

P.S. O sa postez ceva poze dupa ce le sortez  :)...si o sa le trimit tuturor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă