Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

"Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 27 - 29 ianuarie 2017

<< < (21/36) > >>

Mokika:
Scuze, am uitat ca nu trebuie sa folosesc diacritice.

Rodica_I:
Multammm Monica, la mine azi este marti  si nameti ca casa  :D  ;D:D :D ;D
Da... avem transport grauit pana in Ferdinand si sa speram ca nu bate vantul prea tare pana in Piata Ovidiu ;D
Sau am putea sa ne oprim la Restaurant  Bueno (nu stiu cum e nu am intrat ) , pe Tomis langa primarie ...
Vedem maine. :)

CrissCriss:
Bag seama ca dupa pregatirile si incalzirile care se fac, va fi o super, mega, ultra party la Sibiel cu ocazia Lolelor :dance: :thumbup: *|* :D :2funny:

admin:
Dupa Parada Lolelor din fata Primariei, chiar daca ele merg mai departe, noi ne regrupam rapid la autocar, pentru a pleca in..."Centrul Tarii". Am sa va spun si pe drum lucrul acesta, retineti insa va rog de acum, nu va rataciti prin magazine sau alte locuri ci veniti direct la masina. Cum "caravana" se urneste din fata Primariei, noi o luam in sens invers, la autocar.

Am discutat ieri la pensiunea foarte ingenios amplasata chiar langa borna care ne arata ca suntem in centrul Romaniei si inainte de a ne desparti o sa poposim acolo, la un vin fiert, un hencles si gogosi. Adica ce este traditional de Sarbatoarea Lolelor. De altfel o parte din "lole" o sa vina si ele la acel local, prilej de poze, a interactiona, de a afla mai multe povesti...

Am primit oferta de la Pensiunea Elisabeta-Centrul Tarii, am rugat sa ne faca pentru fiecare cate o portie de gogosi, o bucata de hencles (prajitura specific saseasca) si o cana cu vin fiert.

Gogosi - 2 buc / pers - 4 lei
Hencles - 1 buc / pers - 5 lei
Vin fiert - 150 ml / pers - 6 lei
----
Total 15 lei/pers

Sambata la pensiune am sa va intreb daca doriti si cine - sa serviti si o ciorba acolo, va asteapta ceva drum si poate e bine sa plecati cu foamea potolita... M-am gandit la ciorba, am rugat sa mi se transmita variante si preturi, am primit si pentru acestea:

Ciorba ardeleneasca de porc - 13 lei
Pâine, Smântâna, Ardei iute

Ciorba ardeleneasca de porc - 13 lei
Pâine, Smântâna, Ardei iute

Zilele alearga, mai este putin si o sa ne zarim...prin zapada!  ;D

Alegna:
wonderland sa stii ca nu am fost ironica la spusele Krondiei ci am spus exact cum sta situatia cu dna Geta.
Eu am "descoperit" aceasta comunitate de putin timp si m-am si hotarat sa particip la prima excursie care mi s-a parut interesanta si sunt convinsa ca va fi mai mult de atat.
Eu i-am comunicat dnei. Geta despre voi si a dorit si dansa sa participe.
In ceea ce priveste procedura de inscriere pentru acesta excursie am realizat-o tot eu facand transfer bancar pentru 2 persoane.
Am simtit nevoia sa clarific pentru ca nu vreu sa fiu inteleasa gresit.Nu, nu am mintit si chiar mi s-ar parea aberant sa fac asta.
Doresc sa inchei aici acest subiect si de acum inainte voi vorbi doar in numele meu pentru a evita neintelegerile.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă