Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017

<< < (9/14) > >>

sorinre:
buna seara. confirm si paritcip la orice actiune. fa ce rezervari trebuie in numele meu si fac decontul imediat ce ne vedem pe aeroport. multumesc anticipat. Sorin

simo arad:
Gigi, eu merg in toate actiunile, asa ca fa rezervari si pentru mine. Multumesc. Sa ne vedem cu bine! Simona

admin:
Am primit in agentie, o avertizare de greva a politiei portugheze de frontiera, ca urmare am solicitat un zbor de connection din Lisabona cu 3 ore mai tarziu decat era planificat. Aveam doar o ora la dispozitie, ceea ce in conditiile de blocaj in aeroportul din Lisabona ar fi insemnat prea putin pentru a ajunge la boarding. Traduc din engleza comunicatul:

"TAP informeaza calatorii ca este de asteptat ca grevele sa aiba loc la fiecare aeroport international din Portugalia timp de 48 de ore, incepand de la miezul noptii in 24 august 2017, cu terminare la ora 11:59, pe 25 august 2017.

Serviciul portughez pentru imigratie si frontiere (SEF) intra in greva cu scopul declarat de a impune personal suplimentar si de a protesta fata de propunerea de indepartare a anumitor autoritati de supraveghere penala din domeniul sau de competenta.

Pasagerii care pleaca din Portugalia pe zboruri intercontinentale sau non-Schengen in timpul grevei ar trebui sa soseasca la aeroport mai devreme decat normal. Pasagerii care sosesc in Portugalia in timpul grevei ar trebui sa se astepte la cozi mult mai lungi in asteptarea verificarii documentelor de calatorie . SEF nu a anuntat nicio demonstratie planificata asociata cu aceasta greva".

Nu intram prin check in pt ca suntem in tranzit, dar trebuie sa trecem de serviciul de verificari frontiera si cum nu suntem inca in Schengen, trebuie sa stam la coada formata pentru verificare documente de calatorie. Nimeni nu poate garanta cat dureaza, cate ghisee pastreaza SEF, cat personal, poate sa dureze 30 minute, o ora, doua etc.

Am solicitat TAP un zbor ulterior celui programat, asteptam raspunsul lor daca ne poate asigura cele 19 locuri necesare. Cum nu este greva lor, ci a altor servicii de aeroport, nu avem decat sa asteptam si sa speram intr-o rezolvare.

Urmeaza ca maine cand primim raspunsul oficial de la TAP, sa va informez la randul meu.

Va scriu aceste lucruri pt a fi pregatiti, sa aveti sandviciuri la voi, sa fiti imbracati comod, pentru ca pe langa zborul de 4 h 30 pana la Lisabona si 2 ore 30 pana in Madeira se adauga si asteptarea in aeroportul din Lisabona.

Imi pare rau, este un disconfort pe care nu l-as fi dorit la inceput de vacanta, dar astea sunt vremurile pe care le traim si trebuie sa ne obisnuim cu lucruri reflexie din criza de securitate mondiala. Acum cateva zile s-a format un blocaj de cca 1h si 30 minute pe o sosea pe care pana de curand o traversam fara probleme: granita de pe A1 dintre Austria si Germania. Acum, in mjlocul soselei s-a improvizat un punct de control politie de frontiera care verifica toate masinile. La traficul de acolo se formeaza cozi uriase...Sunt tot mai multe masuri de securitate, de limitare de acces, totul este ingreunat. Lumea este grabita, pe partea cealalta politia spune ca nu are efective suficiente pt a face fata unui control mai amununtit asa cum se impune. Si asta din pacate cred ca este doar inceputul.

Sonso:
Buna Gigi.
Optez si eu pt excursia cu catamaran daca mai sunt locuri.
Multumesc.

Sonso:
Si confirm si cina la Sabor de Fado. Mersi

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă