Am pornit de la ideea unei intalniri la un restaurant in Bucuresti a 20 - 25 dintre noi...si vad ca am ajuns aproape 60.
Privind cum curgeau inscrierile am tot stat eu si-am cugetat, asa ca ardeleanu' cum sa facem sa fie mai bine...si sa ne bucuram de o seara faina impreuna. Era clar ca la asa un numar mare nu ne mai puteam gandi la o masa intr-un restaurant, asa cum era intentia initiala. Intr-un numar atat de mare, in aceiasi sala cu alte 2-3 grupulete cu toata atmosfera si muzica de petrecere nu am fi putut socializa...
Asa ca cineva s-a oferit si a colindat un pic Bucurestiul si din variantele pe care le-am avut am ales una, zic eu cea mai potrivita...
Am tinut sa fim doar noi in locatie, am vrut sa avem posibilitatea sa dansam si sa fie timp suficient pentru distractie. Si nu in ultimul rand sa aveti un acces cat mai usor.
Locatia aleasa este langa Padurea Baneasa, acces metrou, autobuz, tramvai. Este un hotel, in care o sa ocupam si cateva camere (o sa vina si Lidia, Sel si aproape sigur si Gabi - asa ca o sa aveti ocazia sa-i intalniti si cunoaste pe toti colaboratorii - insotitori de grup din2017). Ocupam un salon de evenimente de 100 de persoane, asa ca loc o sa fie berechet...O sa avem si muzica.
Evident ca fata de discutia initiala, cea in care era vorba doar de o iesire si o intalnire la un local si datele financiare s-au schimbat.. Este cel mai bun pret care s-a putut obtine in conditiile de exclusivitate...Plus ca aici sunt incluse si bauturile si desertul. Iar felurile sunt mai bogate, cat sa ne ajunga pe perioada distractiei...
Va prezint mai jos oferta primita si meniul:
GUSTARE RECE (400-450 GR)
- rulada din piept de pui 2 buc
- rulou din bacon -2 buc
- cascaval tip evantai 2 felii
- flori din salam sibiu 2 buc
- casravete tip floare 1 buc
- rosie ornament pe salata verde 1 buc
- bulete din pasta de branza cu marar 1 buc
- bulete din pasta de branza cu mac 1 buc
- masline 5 buc
- frigaruie cu branza,castravete si maslina verde
MIXT GRILL:
- piept de pui-150gr
- ceafa de porc-150gr
- mititei 2 bucati -140 gr
- cartofi gil -150 gr
- salata de varza proapata-150gr
TORT sau PLACINTA CU MERE
EXISTA SI VARIANTA DE MENIU VEGETARIAN SAU DE POST, DOAR CA VA TREBUI SA FACEM O LISTA PENTRU ACEASTA SI SA ANUNTAM LA RESTAURANT.
MENIU BAUTURI*
- 1 cupa samapanie
- saratele pe masa
- Whisky JB, Votca ABSOLUT, Vermut Cinzano ALB -ROSU, Crem de wisky Carolans, Gin,Campari)
- Apa plata si minerala ( sticle de 1.5 l Dorna)
- Suc - Fanta si Coca Cola,.Capy, Suc de rosii, Apa tonica. ( sticle de 2 litri),Energizant
- Cafea, Capuccino
Vin podgoriile: Jidvei, Recas, Murfatlar, Cotnari, Vincon .
* TOATA BAUTURA ESTE LA LIBER NELIMITAT PE DURATA EVENIMENTULUI
4 ospatari permanent, 8 la servire
25 de locuri de parcare p?zite
Pretul per meniu este de 110 lei TVA inclus ( se include taxa personalului de servire- bucatari, ospatari,femeie de servici)
Cine doreste
cazare (poate sunt din provincie care vor sa participe) tariful este
100 RON/cameraEvenimentul va incepe la ora 19.00 si avem sala la dispozitie pana la 01.00 - 02.00.
Locul in care se va desfasura va fi transmis fiecaruia, pe Email. Acum,
vreau sa va intreb, daca noile conditii de tarif influenteaza decizia voastra de participare. Daca nu mai doriti sa participati, inteleg, nu trebuie data nici o explicatie, fiecare isi cunoaste si cumpaneste bugetul asa cum are posibilitatea si doreste. Rugamintea este doar de a va sterge de pe lista daca nu mai doriti sa veniti, pentru a stii cate portii comandam...
Putem continua inscrierile, noi am anuntat acolo 70 de persoane. Mai dati de stire si hai sa facem o petrecere acum inainte de sarbatori... E o ocazie sa ne revedem, sa ne bucuram de cateva ore impreuna, sa ne distram si sa ne simtim bine.