Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
O intalnire in Bucuresti, pentru bucuresteni sambata 26 noiembrie 2016
admin:
Rugamintea este sa tineti cont de ceea ce am subliniat la conditiile de participare: doar membrii activi, nu este un eveniment deschis pentru new entry. O sa-mi permit, acolo unde am un semn de intrebare :oops:, fara suparare sper ::), sa va intreb Email la ce actiune ati participat in Singles Camp. Activi inseamna cel putin o participare...
Pentru new entryies am un plan de evenimente, o sa-l vedeti curand, pentru lunile ianuarie, februarie si martie, in mai multe locuri din tara, incepanad cu vestul, apoi cu zona Dobrogea, Moldova si in final Muntenia. Pentru cei din Bucuresti o sa fie ceva gen Scroviste, dar in alte locatii...O sa fie deci multe ocazii sa va cunoasteti si sa pasiti in grup... :)
EmBo:
Incredibil, n-as fi crezut daca n-as fi vazut cu ochii mei: 30 de forumisti bucuresteni s-au inscris in 3 ore, fara alt anunt in afara de acest topic :).
Deci se poate! Conditia: sa fie vorba despre o petrecere.
Eu abia adun la votarea de la concursul de fotografie 30 de voturi intr-o luna! :(
Clar, la anu' o sa organizez participarea si votarea la concurs in cadrul petrecerilor de sambata seara. ;D
EmBo:
1. Cristian T
2. Mariana D
3. Ani Piculeasa
4. Liliana T
5. Dana C
6. Doina
7. Simona S
8. Cristina Botea
9. RoxanaS
10. Cristina L
11. Mihai B
12. Violeta I
13. Simona C
14. Iulia P
15. Bogdan R
16. Giga C
17. Mihai H.
18. Irina
19. Liliana Tudorache
20. Lidia
21. Ana-Maria N
22. Farcas V
23. Dana S
24. Popescu Lavinia
25. Simon Mihaly
26. Luci S.
27. Nina V.
28. Steliana B.
29. Oana P
30. Emil B.
admin:
S-au suplimentat 10 locuri. Mergem mai departe cu inca 6 locuri. Diferenta de 4 locuri va fi ocupata de noi.
Myk:
Cum facem rost de mai multi barbati ? Nu de alta dar suntem in minoritate.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă