Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

O intalnire in Bucuresti, pentru bucuresteni sambata 26 noiembrie 2016

<< < (63/64) > >>

Angela B:

Atmosfera placuta, oameni veseli. Multumesc frumos pentru o seara deosebita, pentru organizare. Multumesc pentru poze .
Si pentru ca urmeaza alte zile de sarbatoare ... distractie placuta, numai bine !!

ValiF:
Gigi, multumesc pentru filmulete si fotografii.  :)

roxanas:
Multumim mult Gigi! Super petrecere! Si dupa cum vezi o gramada de cereri sunt sa repeti actiunea. Deschizi un club in Bucuresti pentru astia mai...single, de calibrul nostru. ::) Asta nu inseamna ca nu venim si pe la Galati, Braila (chiar trebuie sa le vad ca nu am avut ocazia inca) sau alte locatii. :applause:

florin69:
Alintata ,ai tot anul 2017 la dispozitie. Ai ocazia sa le faci pe toate , anul de abia incepe, mai este timp sa te si pregatesti un pic. Eu personal iti recomand excursiile lungi, de la 4 zile in sus. Cu cat mai lungi cu atat mai bine. Sunt frumoase si actiunile scurte, dar tocmai asta e incovenientul, sunt prea scurte  si niciodata nu te saturi, cel putin asa patesc eu....  Deci nu mai sta, scoate rucsacul  si.........   :thumbup:

enache:
multumesc pentru fotografii si filmulete.amintiri frumoase.inca o data multumesc pentru tot,organizatorilor. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă