Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
O intalnire in Bucuresti, pentru bucuresteni sambata 26 noiembrie 2016
admin:
70. Lista din ultimul mesaj este actualizata. :)
Liliana Tudorache:
Ce frumos cred ca o sa fie !
noiembrie:
Ca intotdeauna suntem mai multe doamne.Nu prea reusim sa aducem mai multi domni in grupul nostru,
desi am putea, desi facem eforturi in acest sens...suntem deschise la comunicare,pline de viata si sete de petrecere.
steliana:
noiembrie, domnii din sc sunt unici! fac cat nici nu gandesti; stiu cativa care au tinut seri de revelion sau carnaval pe care nu le voi uita niciodata.
Misona:
--- Citat din: noiembrie din Joi, 24 Noiembrie 2016, 16:07 ---Ca intotdeauna suntem mai multe doamne.Nu prea reusim sa aducem mai multi domni in grupul nostru,
desi am putea, desi facem eforturi in acest sens...suntem deschise la comunicare,pline de viata si sete de petrecere.
--- Terminare citat ---
Daca scopul SC nu s-a schimbat si e tot de socializare/comunicare in mod organizat, eu cred ca si-l atinge foarte bine, indiferent de actiune... sau poate depinde de asteptarile fiecaru(e)ia.. si asta a mai spus Gigi de-a lungul timpului
Eu cred ca vineri ne vom simti foarte bine, avem toate motivele si mijloacele sa iasa o petrecere reusita... sau de tinut minte cum a spus cineva pe forum... doar optimisti si binedispusi sa fim *|* *|* *|* :dance: :thumbup: :kissing: :dance: :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă