Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

O intalnire in Bucuresti, pentru bucuresteni sambata 26 noiembrie 2016

<< < (47/64) > >>

cirstea elena:
Confirm participarea,nr.33 pe liste de asteptare

IoanaV:
Confirm participarea, nr. 69. Multumesc, Ioana

doina savu:
Confirm participarea, Doina, poz 6

Rodica_I:
"Draga Rodica, eu cred ca fiecare are un mod propriu de a se simti bine si nu cred ca e cazul sa se puna problema retragerii celor care nu se potrivesc sablonului tau. Mesajul inteleg ca este acela de a ne intalni sa ne simtim bine si faptul ca s-au strans atat de multi arata ca noi ne simtim bine impreuna, fiecare in felul lui."

Doina draga , nu am nici o indoiala ca ne simtim bine impreuna , ca altfel nu am fi in SC  si e firesc ca  fiecare sa aiba felul lui de a se simti bine, uni beau mai mult , uni rad mai zgomotos , uni danseaza , uni  stau pe margine si comenteaza, uni spun bancuri , alti canta ... si tot asa .

Sablonul meu " asa cum spui tu sunt oameni veseli  si da  mi-ar placaea ca toata lumea sa fie vesela si destinsa, sa nu vad oameni suparati  si aici nu ma refer numai la SC ,ci  asa in general.  :smitten:
La vremea cand am scris , nici macar nu stiam sigur daca voi veni .... departe de mine gandul de a supara pe cineva .
Imi cer scuze daca te-a deranjat cu ceva comentariul  meu, :smitten: :smitten:

doina savu:
 :) :applause:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă