Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
O intalnire in Bucuresti, pentru bucuresteni sambata 26 noiembrie 2016
doina savu:
Draga Rodica, eu cred ca fiecare are un mod propriu de a se simti bine si nu cred ca e cazul sa se puna problema retragerii celor care nu se potrivesc sablonului tau. Mesajul inteleg ca este acela de a ne intalni sa ne simtim bine si faptul ca s-au strans atat de multi arata ca noi ne simtim bine impreuna, fiecare in felul lui.
bruno:
Draga Rodica_I multumesc sa ai gandit la mine vom merge impreuna alta data, dar si eu voi pleca mai devreme de aceea nu iti faci grija.
Va fi sigur o petrecere super. :thumbup: :dance: :yeah:
AnaMaria2006:
Buna. Si pe mine m-a adaugat altcineva, dar mi-am confirmat prezenta alegandu-mi meniul :) Sunt Ana Maria N, poz 20 in ultima lista. Ne vedem la party ... *|* *|* *|*
admin:
Ok, inchidem lista, deseara am sa incep transmiterea Email-urilor cu detalii. Nu o sa reusesc tot azi, continui si maine seara. Pana miercuri dimineata toti cei inscrisi vor primii informatiile necesare.
admin:
Am "pigulit" acum lista, am trecut in dreptul fiecarui inscris adresa de Email cu care s-a inregistrat pe forum. In 2-3 ore o sa incep transmiterea Email-urilor cu detalii si informatii. Va fi si o intrebare de confirmare, avand in vedere ca trebuie sa cunoastem exact numarul de portii pe care-l comandam. O sa fac tot posibilul sa trimit azi tuturor. In situatia in care sunteti pe lista (si v-ati inscris personal) va rog sa ma anuntati pe office@singlescamp.ro Daca nu primim raspuns intelegem ca nu participati.
Din lista de inscrisi aflata pe forum, sunt cateva pozitii la care nu am gasit inregistrarea personala. Asa cum am comunicat iau in considerare DOAR inscrierile personale. Este posibil sa fi gresit eu, rugamintea este sa verificati si sa-mi comunicati aici. Anuntati-ma va rog aici pe topic si daca ca ati fost inscrisi de altcineva, pozitia pe care o aveti pe lista si am sa va transmit Email-ul cu detalii.
Mai jos este lista la care nu am gasit inscrierile personale:
3. Ani Piculeasa
11. Mihai B
12. Violeta I
14. Iulia P
24. Simon Mihaly
33. Elena Carstea
48. Liliana C
56. Mihaela Filip
58. Radu R.
65. Mihaela I.+cazare
68. Andreea Morosanu (cazare)