Autor Subiect: Maroc. Circuit si sejur 7 - 16 octombrie 2017  (Citit de 39928 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Maroc. Circuit si sejur 7 - 16 octombrie 2017
« Răspuns #90 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 21:40 »

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #91 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 21:43 »

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #92 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 21:45 »
Somn lin! Multumim pentru pozele minunate! Cum ?tii tu, draga Gigi, sa ne faci visele colorate! :kissing: :bow:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #93 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 21:53 »
Continui...Nu ma pot desparti usor de Maroc... :'(

Restaurantul - riad, in care am luat prima cina traditionala...Minunat loc si atmosfera...Va mai aduceti aminte?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #94 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 22:02 »
Seara in Riad Arabesque:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #95 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 22:17 »
Riad Arabesque dis de dimineata...Ah...ce bine am dormit si m-am trezit... :yeah: Pacat ca acea zi nu a ramas pemtru mine la fel de frumoasa asa cum a inceput... :-\

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #96 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 22:21 »

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #97 : Miercuri, 18 Octombrie 2017, 23:33 »
Am ales si o sa aleg cazare in riad-uri considerand ca asa aduc oamenii mai aproape de realitatea, de atmosfera, asa pot simti mai intim exotismul dat de arhitectura aceea fantastica, cu tavane sculptate in cedru, pictate in culori vii, cu frize migalos lucrate, cu zelij si marmura...Am vrut sa adun grupul, sa-l rup de ce e afara, sa poata inchega, in intimitatea aceea minunata...

Din pacate de data aceasta am simtit ca nu mi-a iesit... :-[ Asta a fost dezamagirea mea din aceasta excursie...S-a pierdut atunci un moment important, din pacate cei "galagiosi" si neimpresionati, au reusit sa dilueze entuziasmul celorlalti...Firdaous este un loc fantastic, rupt din "O mie una de nopti", dar ca orice loc, fie el cat de frumos, trebuie insufletit pentru a fi cald si placut...Vazand atmosfera care semana cu asteptarea din gara, nu-mi venea sa cred ca e acelasi loc, unde cu un an in urma auzeam chicote de bucurie, lumea nu-si dadea loc sa faca poze, sa se bucure...A fost atunci o atmosfera extraordinara...Acum insa... :-\ 

M-am bucurat insa sa vad in Arabesque total altceva...Acolo s-a si creat un mic grup, pe care l-am simtit unit si legat pana in final...Si credeti-ma, cei care ati regretat ca nu ati ales sa aveti incredere in mine si sa veniti in Arabesque, asta nu s-a intmplat datorita unei diferente dintre cele doua locatii...Nu, si ar trebui sa va ganditi la asta...Imi pare rau de cei din Firdaous care si-ar fi dorit sa guste altfel atmosfera de acolo, i-am vazut placut impresionati de arhitectura si decorul fantastic, dar in acelasi timp deceptionati de ceea ce au vazut in jur...Noroc ca pana in final efectul acela a trecut si pana la urma ei, cei veseli, au determinat atmosfera generala... :)

Cateva imagini, luate pe "furis" din El Firadaus:

Offline GabrielaIV

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
« Răspuns #98 : Joi, 19 Octombrie 2017, 08:20 »
Eu am luat Marocul cu mine, a ramas in inima mea si sper sa il revad cat mai curand. Am ramas cu amintiri minunate: primirea facuta la Riad m-a facut sa ma simt ca o printesa a Marocului, stradutele viu colorate din Chefchaouen m-au introdus intr-o alta poveste si mai fascinanta. Imi plac oamenii (chiar daca i-am inteles mai tarziu). Imi place stilul lor simplu si relaxat si bucuria lor de a ne arata ce au ei mai frumos.
Si nu in ultimul rand, cei doi oameni minunati, care cu o rabdare incredibila, mi-au aratat adevaratul Maroc. In ciuda unor reactii mai putin placute venite din partea noastra, Mohamed si-a deschis inima in fata noastra si ne-a oferit încrederea lui aratandu-ne un Maroc pe care nu l-am fi vazut cu un simplu ghid.
Cu Gigi m-am simtit in siguranta, de multe ori m-am surprins punandu-i intrebari ca un copil si i-am observat eforturile ca totul sa fie perfect pentru noi. Pentru mine a fost PERFECT, o vacanta de vis.

Offline Liliana Tudorache

• Full Member
  • Mesaje postate: 175
« Răspuns #99 : Joi, 19 Octombrie 2017, 08:32 »
Nu intelegeam expresia "Acu pot sa mor!",  asa am gandit in noaptea venirii, dupa ce am pus capul pe perna si pe retina a inceput derularea excursiei, a fost o nebunie de frumusete, mirare, acceptare, surprindere si  intelegere a unei alte lumi. Aceasta excursie nu trebuie ratata, iar combinatia de ghizi Gigi - Mahomed a fost perfecta. Multumim!

Offline doina savu

• Full Member
  • Mesaje postate: 101
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #100 : Joi, 19 Octombrie 2017, 10:55 »
 Buna tuturor,

Nu am scris pana acum ca am mai nevut nevoie de ceva timp ptr a “digera” Marocul. Pentru mine nu a fost in mod special o vacanta ci mai mult o lectie de viata, o excursie de documentare despre o alta cultura, alte obiceiuri, alt mod de gandire, alte valori. Ma bucur ca indragostindu-ma anul trecut de Tanger (dragoste la prima vedere si retineti ca am vazut Medina J) ), m-am inscris instant la aceasta excursie. Sincer, nu mi-am setat asteptari,nu m-am gandit ca ma duc intr-o vacanta relaxanta ci intr-o excursie din care am de invatat. Acum, dupa ce am tras linia, pot sa spun ca volumul de informatii, emotii, sentimente, au dapasit de departe estimarile si tocmai de aceea am mai avut nevoie de time off ptr a asimila toate aceste trairi.

Ca de obicei, a fost o vacanta “ a la Gigi”, adica PERFECTA.

Azi i-am trimis cerere de prietenie pe FM lui Mohamad si am trait moment de emotie si de bucurie cand i-am vazut pagina. Astept sa imi raspunda si sper sa mai comunicam din cand in cand.

Marocul este ptr mine altceva, nu gasesc inca acele cuvinte care sa defineasca acest altceva dar este ceva complet diferit de tot ce am vazut pana acum.
Astept cu nerabdare pozele pe we connect ptr ca , bazandu-ma pe experientele anterioare cand in final optam ptr stergerea aproape integrala a pozelor facute de mine  in favoarea celor trimise de Gigi (nu stiu cum face de gaseste lumina si pozitia perfecta desi iti da senzatia ca face poze instant….). le voi arhiva pe foldere/oras si apoi o sa incep sa le privesc/admir. Poate atunci imi va veni si ideea ce inseamna “Marocul este altceva”.

Va salut pe toate si sper sa ne mai reintalnim. Pana una, alta, avem forumul unde putem sa comunicam (daca ne vom identifica dupa nick-uri).

Doina

Offline doina savu

• Full Member
« Răspuns #101 : Joi, 19 Octombrie 2017, 19:59 »
Ma uit la film Casablanca!!! Amintiri frumoase!!!
Doina

Offline Li_a

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #102 : Joi, 19 Octombrie 2017, 20:47 »
Mai Doina ! Tu vrei sa imi faci pofta de film !
Bine. Ce sa zic ?! Ti-a iesit  :happy:

Offline doina savu

• Full Member
« Răspuns #103 : Joi, 19 Octombrie 2017, 21:08 »
Gigi, te rog nu ne uita cu we transfer! Mci mult
Doina

Offline costache mihaela dana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #104 : Joi, 19 Octombrie 2017, 21:19 »
 Draga Gigi ai imortalizat niste imagini superbe ! Eu sunt inca la Chefchaouen si Fes. Mi-au placut la nebunie ! Sunt inca in transa , drogata de ceea ce am vazut. Sper ca maiine sa descart si eu ceva imagini!
O seara linistita !