Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maroc. Circuit si sejur 7 - 16 octombrie 2017
forfotici:
Inca nu mi-am revenit...Cred ca imi vor trebui cateva zile....nu stiu.... cat....ca sa pot asimila toate acele senzatii...trairi...amintiri...bucurii...mirosuri......privelisti......culori.......informatii....povestiri.....imagini.....pe care le-am trait alaturi de cele 28 de doamne....si 3 barbati minunati...care au avut grija de noi sa ne simtim in siguranta, confortabil, ca niste "cadane" in "harem". Am constatat azi, ducandu-ma la cumparaturi prin Bucurestiul galagios, enervant si obositor ca sunt foaaaaarte calma, linistita, "zen" nebagand in seama lucruri sau fapte care altadata ma enervau. Sper sa ma tina starea asta cat mai mult timp.....Va multumesc tuturor....si sper sa ne mai vedem si in alte calatorii planificate...organizate...si conduse cu dibacie si pasiune de "Jiji" ( a se citi Gigi)..... cu drag...Mihaela...
maya:
Mi-am dorit foarte mult aceasta excursie pe care nu am putut sa o fac. Ma bucur pentru voi si am fost cu sufletul in fiecare zi in aceasta excursie minunata. Gigi este mereu un prieten si un companion de nadejde, pe care te poti baza in orice situatie si mare parte din reusitele excursiei se datoreaza lui. Felicitari ca ati reusit sa mergeti in aceasta calatorie. Si sa va tina zen-ul bun cat mai mult timp.
Li_a:
Buna seara Gigi si Buna seara fetelor. Va multumesc tuturor pentru o vacanta de neuitat : 9 nopti, 10 zile si 9 orase vizitate !?!
Ma simt mai bogata cu 9 vieti, câtiva prieteni noi, mii de flash back - uri minunate si culori nenumarate !!!
La întrebarea daca mi-a placut Marocul, raspunsul e : NU!
Marocul m-a vrajit, m-a fascinat si pâna la urma m-a cucerit iremediabil !!!
Raspunsul corect e : ador Marocul! Cu toate neajunsurile lui sau poate tocmai pt acestea !!!
Ligia Arsenescu
costache mihaela dana:
De cand am venit in tara tot caut sa-mi prelungesc aceasta superba vacanta! Ma mai uit pe fotografiile facute, mai stau si-mi reamintesc ceea ce am vazut ; mi-am dorit sa vad Marocul si inspecial capiatal Fes; am avut o mare sansa sa merg in aceste meleaguri cu un profesionist. Am avut seansa sa stau, dorm, mananc in RIAD! Am avut ocazia sa ma plimb prin medinele vechilor capitale ale Marocului, cu obiceiuri , tabieturi, oameni noi; as mai manca un creier sau o limba de capra!Nu stiu ce mi-a placut mai mul: Chefchaouen cu cladirile lui albastre ( vopsite cu tekheletul natural ce amintesc ptr. ei de puterea lui Dumnezeu iar ptr. mine locul copilariei mele la bunici- satul Lancram -Alba) sau riadul A. din Fes cu racoarea , linisteasi confortul din el ; doamne si ce panorama am avut de aici ! Cred ca mi-a placut mai mult labirintul strazilor din medina cu marfa expusa de o parte si alta! cate strazi parca erau- 900 sau mai multe; transportul in comun fiind magarusul! Fain de tot. Altceva ! Berber!
Am sa revin sa-mi mai spun parerile dar acum gatesc ceva in acre am pus un pic de curry- miroase bestial si deci sunt tot in Maroc!
Multumesc echipei de ghizi Gigi si Mahomed ! Ati fost fenomenali iar tu Gigi nemaipomenit! O zi buna si va multumesc ca v-am cunoscut! :smitten: :smitten:
admin:
Tangier, in prima seara...In jurul hotelului...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă